Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 14.11. 2016 - Petr - Královéhradecký kraj

14. 11. 2016 | Poslední díl
Další zastávkou kulinářsko-soutěžní show Prostřeno! budou východní Čechy, konkrétně Královéhradecký kraj a z toho hlavně Náchod se svým „zámečkem vršku kulatého“. Muži jsou v mírné přesile a budou i určovat náladu celého týdne. Hlavně dva z nich – Petr a Honza. Od pondělí do středy kritizuje a všechno komentuje Honza, poté, co odvaří, štafetu rýpala převezme Petr, který má Honzovi co vracet.

U stolu se řeší hlavně úklid a pořádek, šmejdění tentokrát prozradí hodně. Petr byť vyučený kuchař, v kuchyni toho moc nepředvede. A Honza na tom není o moc lépe. Janě vadí, že neustále hovoří o svých dětech, ale doma pro ně útulné prostředí nevytvořil. Jídlo je v hlavních chodech jako přes kopírák, přílohy pouze z brambor, je tedy co srovnávat. Úkol týdne je tentokrát splnitelný, pokud soutěžící odhalí, co se skrývá pod latinským názvem Allium sativum.

Prostřeno 14.11. 2016 - Petr - Královéhradecký krajKdo to nakonec vyhraje? Šťastlivec, který k padesátitisícové výhře získá ještě užitečný bonus! A v sobotu se tahle parta sejde znovu na Poslední večeři. Pozvánku dostanou všichni a budou zvědaví, zda všichni nakonec dorazí. Dozvíme se, co se dělo po skončení natáčení, kdo se s kým potkal, zda někdo něčeho lituje a co je potřeba napravit. Těšte se nejen na reparáty z vaření, ale také řešení starých křivd.

Prostřeno – 14.11. 2016 – Petr:


V pondělí 14.11. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Petr (20). Petr je nepřehlédnutelný a hosté na jeho seznamovací večírek hned tak nezapomenou. Už byt, který údajně prochází rekonstrukcí, nepůsobí přívětivě. Tu se válí ponožka, na toaletu raději nechodit, nádobí, skleničky i příbory jsou upatlané.

Dámám se snad v pondělí ani nechce ke stolu, žádná vábná vůně se z kuchyně také neline. A přitom menu působilo docela lákavě. Jenže… Plněné palačinky jsou bez chuti, slibovaný kaviár tam není skoro cítit. Kuřecí polévka s krupicovými knedlíčky se Petrovi nepovedla, protože noky se rozvařily na kaši a zakalená polévka vypadá jak pro batolata.

Zámecká směs s bramboráčky, což je údajně jídlo podle šéfkuchaře, také nikoho neohromí. No a celou tu pohromu završí „surprise tiramisu“, což je sice překvapení, ale nepříjemné.

Údajné tiramisu s banánem divně chutná, z hostitele je takový otloukánek, nejvíce se do něj strefuje Honza. Soupeři nechápou, proč se Petr do soutěže vůbec hlásil. Povede se v pondělí vůbec něco? Zábava! Ta je docela vtipná a Východočechy na chvíli sblíží a rozesměje.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v pondělí 14. 11. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !