Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno Speciál 11.11. 2016 - Zdeněk Podhůrský

11. 11. 2016 | Poslední díl
Znají se od vidění, ale osobně se všichni asi ještě nepotkali. Prostřeno! tentokrát proběhne ve velmi speciálním složení. U jednoho stolu usednou hvězdy ze světa filmu, televize, ale i bulváru. Sestava to bude vskutku třaskavá a místy bizarní. Co se stane, až se sejde herec Jiří Krampol a jeho manželka Hana, „Vyvolená“ Regina Agia, kontroverzní ochránce žen Zdenek Macura, renesanční umělec Zdeněk Podhůrský a člověk, který hýbe světem bulváru, hodně o něm ví a nebojí se zeptat - Pavel Novotný?

Všechno bude jako obvykle – hraje se o 50 tisíc korun i hostitelskou čest. Hvězdy zatím vůbec netuší, koho potkají, každý čeká někoho jiného, ale hraje se o opravdové peníze a plnit se musí i úkol týdne – specialita ze špekáčků! Všechno bude tak, jako obvykle, včetně Poslední večeře, ale vzhledem ke složení soutěžících i jinak. Speciální Prostřeno! bude na události vskutku bohaté a soutěžící se u stolu ani mimo něj rozhodně nudit nebudou. Řeší se osobní spory, jako červená nit se týdnem táhne příběh Ivety Bartošové, kterou přítomní muži dobře znali, ale i budoucnost zvířat a bytostí na tomto světě i ve vesmíru.

Prostřeno Speciál 11.11. 2016 - Zdeněk PodhůrskýA samozřejmě řeší se i jídlo, když je u stolu veganka Regina, kuchaři vařením nepolíbení i mistři kuchyně. A tak se podávají palačinky s plastem, sinicová polévka, ale třeba i čínská večeře o mnoha chodech. V sobotu tahle parta dostane pozvání na Poslední večeři. Otázkou ale bude, zda se na ni také všichni dostaví. Vztahy jsou víc než napjaté. Dojde i na reparáty z vaření. A že je co opravovat… Podaří se usmířit nesmiřitelné?

Prostřeno Speciál – 11.11. 2016 – Zdeněk Podhůrský:


V pátek 11.11. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Zdeněk Podhůrský (57). To nejlepší nakonec? Jak se ve finále osvědčí poslední hostitel? Herec a režisér Zdeněk Podhůrský pozve hosty do svého velkého domu, kde je radost šmejdit… Zdeněk má rád dobré jídlo a pití a miluje čínskou kuchyni. Menu proto sestaví z asijské kuchyně a má dokonce mnohem více chodů, než je předepsáno, dokonce jeden vegetariánský. Ať srandy není málo, v čínštině jej i napíše.

A aby dostál své pověsti dobrého kuchaře a odborníka, každý pokrm doplní jiným druhem vína, které jeho chuť zvýrazňuje. Ačkoliv je Zdeněk vynikající kuchař a hosté si nemohou vynachválit jeho kuchařské schopnosti, u stolu klid není. Na zábavu do hostitelova útulného příbytku totiž dorazí pro mnohé kontroverzní věštec Stanley Bradley, což se vůbec nelíbí Regině. Proč? Řekl jí snad něco nečekaného? Během večeře dokonce kvůli tomu odejde od stolu, vždyť víme, jak se umí rozčílit…

V zimě na dvorku ale nebude stát sama. V této speciální partě se najde někdo, kdo pro ni, zdá se, má pochopení. Rodí se mezi dosud navzájem neznámými osobnosti snad něco více? Podaří se jinak povedený páteční večírek v klidu dokončit? Regina pěknou dobu trucuje. A proč najednou přestane jíst maso i Zdeněk Macura? Že by se z něj stal také vegetarián? Hostitel z toho není zrovna nadšený, ale co může dělat? Je třeba vyhlásit vítěze! A kdo vlastně celý ten speciální týden vyhraje?

Nenechte si ujít speciální Prostřeno! a dozvíte se to! Sledujte Prostřeno! Každý všední den na Primě v 17.50 a v sobotu také Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Zdeněk Podhůrský, v pátek 11. 11. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !