MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1. 9. 2020 - Václav Frič

1. 09. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! je tady a s ním tentokrát vymazlené rodinné i světové recepty. K plotně se v prvním týdnu premiérových dílů Prostřeno! postavili nejlepší šéfkuchaři Česka. Sice budou úřadovat ve své profesionální kuchyni, ale bez pomocného personálu. Takže se odhalí, kdo umí šéfovat, kdo makat, a kdo jen výhradně vydávat pokyny. Nebo je pravdou, že na vrchol se dostane jen ten nejlepší, takže vzít za práci umí opravdu všichni?

A jde někomu jen o výhru, nebo berou pánové účast v této soutěži jako výzvu? A jak si kuchaři poradí s výzvou týdne, kterou je tentokrát jejich první uvařené jídlo v dětství? Je takový úkol vůbec splnitelný a zařaditelný do menu tak, aby jej nikdo nepoznal a neodhalil dřív, než vezme ruličku do ručky?

Prostřeno – 1. 9. 2020 - Václav FričKomu se úkol týdne podaří vhodně zařadit do své nabídky, a kdo snahu o jeho přípravu vzdá? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z diváků, pokud ovšem bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 1. 9. 2020 - Václav Frič:


V úterý 1.9. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno sedminásobný mistr republiky a světový šampion v otevírání ústřic, šéfkuchař Václav Frič, který dal před lety sbohem hotelové gastronomii a otevřel si hospodu na vsi Na Pekárně. Václav se rozhodl být kuchařem už na základní škole a vaření je pro něj dodnes srdeční záležitostí.

Je velkým milovníkem klasické české kuchyně, ale skvěle také umí ryby a dary moře. Pro ty, kdo chtějí poznat klasiku se vším všudy, nabízí i zabíjačku, pro citlivější povahy jsou tu buchty, vdolky a pro všechny i špičková svíčková.

Českou kuchyni umí Václav Frič jak z partesu; nechápe ji ale jako strnulý soupis receptů, a jakkoli ctí tradice, nepodléhá zbytečnému sentimentu.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Václav Frič, v úterý 1.9. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !