MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26. 6. 2020 – Jitka

26. 06. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! je tady a s ním i další vymazlené rodinné i světové recepty. Také zajímavé životní příběhy a spousta odhalených pravd. I když bezpečnostní podmínky stále nenahrávají standardnímu postupu během natáčení, přesto se dají o hostiteli zjistit desítky zajímavých informací. Navíc je dobré vědět, komu jde pouze o výhru, a kdo se přišel pobavit a pochlubit svými kulinářskými schopnostmi. Bude na vítězství stačit česká klasika se špetkou taktiky, nebo zafunguje mezinárodní kuchyně okořeněná dostatkem sebevědomí?

Jak si všichni amatérští kuchtíci poradí s úkolem týdne, kterým je tentokrát příprava jídla ve stylu co dům dal? Je takový úkol vůbec splnitelný a zařaditelný do menu tak, aby jej nikdo nepoznal a neodhalil dřív, než vezme ruličku do ručky? Komu se úkol týdne podaří vhodně zařadit do své nabídky, a kdo snahu o jeho přípravu vzdá?

Prostřeno – 26. 6. 2020 – JitkaSoutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z diváků, pokud ovšem bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte! Navíc, natáčení stále ještě probíhá za přísných bezpečnostních podmínek. Jak ty změní atmosféru dní?

Prostřeno – 26. 6. 2020 – Jitka:


V pátek 26.6. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno podnikatelka Jitka (39). Jitku jen tak nic nezastaví. Podniká, je společenská, pro výhru si jde, ale proto, aby ukázala, že na ni má. Jiné důvody pro její účast v pořadu nejsou. Pořádá se svým mužem sešlosti pro své kamarády, ráda vaří, a hlavně – je prý úžasnou hostitelkou. Akční maminka sedmiletých dvojčat vsadí na mix kuchyní.

A jako třešinku na dortu zakomponuje do menu zábavu. Ze světa se vrátíme domů a pod její taktovkou si soutěžící zkusí upéci kváskový chleba. Tedy umění, kterému zcela propadla. Nejen ona, ale i její známí. Jak bude tahle zábava bavit spolustolovníky? A nadělí za ni Jitce body navíc?

Co vypluje na povrch během posezení nad pokličkami? Kdo byl taktikem a kdo si chtěl účast v Prostřeno! opravdu jen užít? Navíc pátek je vždy nevděčným dnem, kdy soutěžící mají pocit, že mají poslední šanci zvrátit svá předchozí hodnocení. Bude tomu tak i dnes? Sledujte už v pátek!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jitka, v pátek 26.6. 2020 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26. 6. 2020 – Jitka:

Prostřeno – 26. 6. 2020 – Jitka
Prostřeno – 26. 6. 2020 – Jitka
Prostřeno – 26. 6. 2020 – Jitka
Prostřeno – 26. 6. 2020 – Jitka
Prostřeno – 26. 6. 2020 – Jitka
Prostřeno – 26. 6. 2020 – Jitka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !