Teď si vezmou na starost i péči o plná bříška. V kuchyni se budou v úterý 3.12. 2013 od 20.15 otáčet Petr Martinák a Miloš Knor, kteří ve čtvrtek předají vařečku Josefu Mladému a Josefu Aloisi Náhlovskému. Nedojde v kuchyni bavičům, hercům a imitátorům humor? Budou šikovní a soutěživí?
VIP Prostřeno - 3.12. 2013 - Petr Martinák:
Jako první uvaří ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 imitátor Petr Martinák. Není žádným tajemstvím, že se mu poslední léta moc nedařilo. Šediny a vrásky mu přibyly kvůli hypotéce a následným dluhům, opustila ho žena, bydlí v penzionu, nacvičuje před zrcadlem a relaxuje u kreslení, které ho baví.
Petr Martinák má rád, když je u stolu veselo. Hostům ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 připravil telecí játra po anglicku s volským okem a toustem, houbovou polévku ze tří druhů hub, medailonky z vepřové panenky v parmazánové omeletě, cuketové šampaňské zelí a speciální recept - „žravé řezy“. Zní to báječně… Bude to stejně dobře chutnat?
„Kufry, to je to jediné, co mi zbylo,“ líčí svoji krušnou životní situaci tragikomický bavič Petr Martinák, který je zvyklý, že si musí sám uvařit. Mnohem radši ale peče sladké. Co z menu a receptů Petra Martináka zaujalo ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 kolegy a soupeře? Všechny bez rozdílu „cuketové šampaňské zelí“.
Pepa Náhlovský se považuje přímo za odborníka na kyselé zelí a fantazie pracuje na plné obrátky. „Jak se takové zelí odšpuntuje?“ zajímá Josefa Mladého, který se už třese na moučník. „To si cukrovka užije. Snad mě paní doktorka neslyší,“ utahuje si diabetik sám ze sebe. Také polévka vzbudí ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 spoustu otázek. „Jaký mykolog nás to zve?“ zajímá Miloše Knora. „Houby, to není šálek mého čaje,“ netěší se na směs kozáků, hřibů a žampionů Krušnohorec Náhlovský.
A s čím se zatím ve VIP Prostřeno s datem 3.12. 2013 potýká Petr Martinák? Přestože žije v hlavním městě, telecí játra nesehnal. „Takových telat tu je, tak kde jsou jejich játra?“ zlobí se zklamaný kuchař Petr Martinák. Pozná někdo rozdíl v receptu, když telecí játra nahradí játry z kuřete? „To se nepozná, když je ta porce takhle malá,“ popichuje kuchaře u stolu Pepa Náhlovský.
Kaňkou první večeře je nedostatek pití a dlouhé žíznivé prodlevy mezi chody. Bude aspoň sladká tečka – piškotový dezert se smetanou a mandarinkami – tak skvělá a lehká, jak slibuje Petr Martinák? Jak zvládnou pánové rozjet zábavu v kolegiálním kroužku komiků? To totiž nebývá vůbec snadné… Ukáže se někdo jako lepší imitátor, než je Petr Martinák? To uvidíte ve VIP Prostřeno již ve středu 3.12. 2013!
Nenechte si ujít další VIP Prostřeno, kde uvaří Petr Martinák,
v úterý 3.12. 2013 od 20:15 na Primě
v úterý 3.12. 2013 od 20:15 na Primě