Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9. 6. 2022 – Kristýna

9. 06. 2022 | Poslední díl
Prostřeno! je tady s dalšími díly a také tentokrát se spoustou skvělých receptů a lidských příběhů. Navíc půjde jen o dámskou partičku, takže taktika nejspíš bude na pořadu dne. Nebo to bude všechno úplně jinak? Jaká menu hostitelky připraví tak, aby byly přesvědčeny o tom, že mají šanci na úspěch? Taje lokální i světové kuchyně budou postupně odkrývány, stejně jako charaktery všech soutěžících. Kromě toho na soutěžící i diváky čeká zajímavý úkol týdne, kterým budou vločky.

Jak se takové zadání podaří zakomponovat do menu všem soutěžícím, aniž by ostatní dámy poznaly, že se jedná o něco navíc? Všem soutěžícím jde o jediné. Pohostit, neztratit kuchařskou čest a ideálně také vyhrát. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 9. 6. 2022 – Kristýna:


Ve čtvrtek 9. 6. 2022 uvaří v pořadu Prostřeno promotérka Kristýna (35), která studovala v Itálii střední ekonomickou školu s maturitou. Pracovala jako servírka, prodavačka, manažerka, obchodní zástupce a lektorka jógy. Nyní je jejím aktuálním povoláním promotérka a obchodnice. Je svobodná a bezdětná. Ve volném čase ráda maluje, píše a cvičí. Baví ji herectví, jóga, meditace, hra na klavír a filmaření. Sama o sobě tvrdí, že je cílevědomá, soběstačná a tvrdohlavá.

Prostřeno – 9. 6. 2022 – KristýnaJe romantička, někdy je naivní a má ráda pozornost (je exhibicionistka). Do pořadu se přihlásila sama, protože se ráda předvádí a potřebuje peníze. Na YouTube má stream o Indii, kde byla. Na jakou historku z vaření vzpomíná? Na Srí Lance měli kuchyň hned vedle indického chrámu. Kristýna vařila jídlo a vedle v chrámu začal nějaký obřad. Kristýna musela kuchyň hned opustit – bála se, protože lidé v chrámu upadali do transu. Jak se Kristýně její večer povede? Dívejte se už ve čtvrtek.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Kristýna,
ve čtvrtek 9. 6. 2022 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 9. 6. 2022 – Kristýna:

Prostřeno – 9. 6. 2022 – Kristýna
Prostřeno – 9. 6. 2022 – Kristýna
Prostřeno – 9. 6. 2022 – Kristýna
Prostřeno – 9. 6. 2022 – Kristýna
Prostřeno – 9. 6. 2022 – Kristýna
Prostřeno – 9. 6. 2022 – Kristýna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !