Také si myslí, že holky se během týdne určitě rozhádají a se smíchem přiznává, že jemu se to bude líbit a možná na tom i zapracuje. V hodnocení padne také pouhý jeden bod, což je celkem unikát. Dají berušky pardubickému broukovi Pytlíkovi za uši? Jsou opravdu „mladí a neklidní“ tihle Východočeši, žádný adventní klid a mír se nad jejich stoly nerozhostí, potečou i potoky slz. Vařit budou hodně Itálii, panenku a lososa a za úkol mají připravit nějakou vánoční specialitu. Upeče někdo pardubické perníčky? A kdo to vyhraje? Marian, který si přišel pro vítězství, nebo někdo úplně jiný?
Prostřeno – 8.12. 2015 – Marian:
V úterý 8.12. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno taktik a kritik Marian (30). Do svého řadového domku ve Vysokém Mýtě pozve soupeřky vyučený číšník a zámečník Marian, který zatím působí jako největší hráč. Prý ho do pořadu přihlásil kamarád, který už se těší, jak spolu výhru společně zapijí. Holky se mohou těšit na bílé víno už v úterý a také na italské menu, inspirované vařením, divákům Primy dobře známého „Itala v kuchyni“ Emanuela Ridiho.
Co soupeřky v pořadu Prostřeno s datem 8.12. 2015 řeknou na vitello tonato, italskou cibulačku, hovězí na pepři s bramborovou kaší a profiterol? Marian se na holky těší a chce je možná trochu opít, aby bodovaly příznivě. A jako úkol týdne dostanou ještě svařák, co kdyby Pálava nezabrala? Soupeřky zatím ani nevědí, co je čeká, menu je totiž v italštině. U stolu je ale malé překvapení v podobě českého jídelního lístku.
Předkrm v pořadu Prostřeno s datem 8.12. 2015 je neohromí - vitello tonato prý připomíná „kejdu“ nebo „svíčkovou se sardinkami“. Jak Marian snese kritiku? Sedí u stolu jako zařezaný, takhle si svůj rozjezd asi nepředstavoval... Italská cibulačka, kde je i mrkev a celer, je spíš dalším zklamáním, hlavní chod je po pepři a víně trochu zvláštní, hovězí maso výborné.
Chuť na přípravu a trpělivost docela náročného moučníku z odpalovaného těsta přehluší holčičí záchvaty smíchu. „Podle mě jsem uvařil vítězné menu,“ věří si přesto hostitel.