Mezi ženami se vyjímá nejstarší křehká Jaroslava, která se přihlásila do kulinářské soutěže, přestože jí odstranili žaludek! Mladíci jsou zcela rozdílní: Václav pilně trénuje tzv. gaučink, zato Filip je tak cílevědomý, že dosáhl na sportovní stipendium v Americe. Také bydlí opravdu luxusně. Není to ale už moc? Co když to někdo nerozdýchá?
Všichni se v pořadu Prostřeno musejí svorně poprat se zadáním – udělat nějakou specialitu z veganské kuchyně, popelky v království vepřového masa. Nepatří do ní žádné produkty živočišného původu – takže ani mléko či vejce. Jak dlouho toto překvapení zůstane překvapením?
Dračice Monika se musí uchýlit k polnímu pychu a ještě si k tomu vymyslí legrační historku. A proč se kvůli ní soupeři ve středu a ve čtvrtek válejí jako poslední chod na stolech? To vše uvidíte na Primě v dalším týdnu s pořadem Prostřeno!
Prostřeno – 8.11. 2013 – Filip:
V pátek 8.11. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno vysokoškolský sportovec Filip (23). Vila v Modřicích vyrazí soupeřům dech, a to není vždy ideální začátek večírku. Přichystá šikovný Filip v pořadu Prostřeno s datem 8.11. 2013 nějaké světácké menu?
Ani ne, Filip v pořadu Prostřeno s datem 8.11. 2013 pokračuje v nastoleném trendu, i když obě plněné kuřecí rolády mu dají dost práce. Sám si vykostí kuře, jak ho to naučil tatínek. Hráškový krém, který má za základ uzený vývar, vzbudí spoustu řečí – hlavně Jarce, která od včerejška taktizuje, připadá připálený.
Už na úvodní plněné broskve, v nichž jsou mleté oříšky, se v pořadu Prostřeno s datem 8.11. 2013 ozve pár alergiků, takže Filip je docela zklamaný. Tohle nečekal, i když jeho šťouchaným bramborům nic nechybí a s povinným úkolem si dal asi nejvíce práce ze všech.
Ocení někdo jeho osvěžující dort?
A jak dopadne rybolov u obdivovaného jezírka v kouzelné zahradě? Bude bavit ještě někoho jiného než rybáře Vaška? To se dozvíte již v pátek 8.11. 2013 v pořadu Prostřeno.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Filip,
v pátek 8.11. 2013 od 18.00 na Primě
v pátek 8.11. 2013 od 18.00 na Primě
Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová