Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5. 5. 2022 – Michal

5. 05. 2022 | Poslední díl
Prostřeno! je tady s dalšími díly a také tentokrát se mají diváci na co těšit. Své umění v kuchyni předvedou celkem dva muži a tři ženy. A bude na co se dívat. V kuchyních prosvištíme recepty světové i domácí, kromě toho nás čeká zajímavý úkol týdne, kterým tentokrát bude něco na zobání. Jak se takové zadání podaří zakomponovat do menu všem soutěžícím, aniž by ostatní poznali, že se jedná o něco navíc?

Všichni soutěžící mají jediný cíl. Navařit bez ztráty cti, získat výhru a užít si celý týden. Povede se jim to, nebo se v jejich společnosti objeví taktik, který celou partu rozklíží?
Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 5. 5. 2022 – Michal:


Prostřeno – 5. 5. 2022 – MichalVe čtvrtek 5. 5. 2022 uvaří v pořadu Prostřeno barista Michal (44), který studoval na SOU Stavební obor instalatér – topenář. Dále studoval na anglo-německé obchodní akademii. Má maturitu. Pracoval jako skladník ve slévárně, pokladní na kase, vedoucí zeleniny, rozvážel bagety a také byl obchodním zástupcem. Nyní připravuje a vaří kávu v kavárně. Je dvakrát šťastně rozvedený, má dvě děti – syna Ondřeje a dceru Rozárku.

Nyní si užívá staromládenecký život a vaření kávy. Tři měsíce bydlí sám a buduje nové zítřky. Do pořadu se přihlásil sám, a to už podruhé. Považuje se za exhibicionistu a moc rád se zase ukáže v televizi. Před časem slíbil, že až bude mít kuchyň a bude moct uvařit, tak zase zkusí Prostřeno!. Minulé natáčení se mu moc líbilo a užil si ho (vysílalo se 1. 4. 2016). Jak se Michalovi jeho reparát povede? Dívejte se už ve čtvrtek.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Michal,
ve čtvrtek 5. 5. 2022 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5. 5. 2022 – Michal:

Prostřeno – 5. 5. 2022 – Michal
Prostřeno – 5. 5. 2022 – Michal
Prostřeno – 5. 5. 2022 – Michal
Prostřeno – 5. 5. 2022 – Michal
Prostřeno – 5. 5. 2022 – Michal
Prostřeno – 5. 5. 2022 – Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda