Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.01. 2025
Dnes má svátek Pravoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal

5. 11. 2015 | Poslední díl
V Praze se sejde parta sympatických mladých lidí ve složení tři muži a dvě ženy, ale jeden rušivý element se v této sestavě najde. Hodnocení ovlivní taktik Vojta, který přišel nejen vařit, hrát a bavit svoje soupeře, ale především kalkulovat s body za účelem výhry. Na dvě věci ale nepomyslel: pár věcí na sebe práskne, ještě než sám odvaří, takže inteligentní soupeři tuší, o co půjde, ale především nepodá v kuchyni přesvědčivý výkon.

Mladí hosté to ještě netuší, ale tento týden nehrají jen o 50 000 korun, ale také o prémiovou cenu, šikovného multifunkčního robota, báječného pomocníka do kuchyně. Kdo ho vyhraje? Snad někdo, koho vaření baví natolik, že ho plně využije. A ten nebo ta, komu se podaří nejlepší sushi, což je obávaný úkol tohoto týdne. Navíc těmhle Pražákům sushi moc nejede… Sledujete další Prostřeno! z metropole, které je nejen napínavou soutěží, ale i sondou do lidské duše a další poučnou lekcí.

Prostřeno – 5.11. 2015 – Michal:


Prostřeno – 5. 11. 2015 - MichalVe čtvrtek 5.11. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Slovák Michal (28). Inženýr Michal, který pracuje v Mladé Boleslavi a pochází z Banské Bystrice, nás pozve na Prosek, kde žije. Kdo si v jeho malém bytě přál ochutnat něco ze slovenské kuchyně, dočká se, protože „šmirkas“ je pomazánka z brynzy, másla, červené papriky a cibule.

Rillettes je zase francouzská specialita z tučného masa, v tomto případě z kachny. Tuhle „nátierku“ si hostitel připravil předem, protože se dělá hodiny. Která bude lepší? K oběma upeče domácí pečivo. Michal, zdá se, u vaření rád riskuje. Opakovaně se prý pouští do receptů, na nichž už pohořel. Odvaha mu nechybí. Bude risk tentokrát zisk? Co bude v pořadu Prostřeno s datem 5.11. 2015 slíbeným překvapením v dýňové polévce?

Granátové jablko a sýr, ovšem servírované zvlášť. Každý čeká, že Vojta, kterému se jeho vaření nepodvedlo, bude zase neúměrně kritizovat a hledat chyby, ostatně to přiznává sám. Tentokrát jen olízne polévkovou lžíci a konstatuje, že dýňový krém je sladký a hlavně studený, ostatní názory se různí. Proč se venkovní zábava pořádá ještě před hlavním chodem? Co si vyžádalo změnu programu?

Bobová dráha, na níž se žaludky soutěžících pěkně natřesou a také jim vytráví na hlavní chod. Ale musí si počkat na panenku s parmazánovo-švestkovou omáčkou, ta ale nevypadá moc vábně (podle Anety dokonce jako exkrement), a gratinovanými smetanovými brambory. Vyplatilo se to čekání? Maso je trochu tuhé. … To čokoládová pěna s malinami je naservírovaná úhledněji než hlavní chod. A úkol týdne hostitel zvládl s grácií i vtipem a ani se u přípravy tamaki sushi nenadřel…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal,
ve čtvrtek 5. 11. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal:

Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
Prostřeno – 5. 11. 2015 - Michal
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles