Meníčka nebudou jak přes kopírák, dvě jídla se přesto opakují a bude tudíž možnost srovnání. První a druhý den je na předkrm losos, ve středu a ve čtvrtek startuje večeře hermelín. A úkolem týdne nebude želé, jak si Pražáci myslí, ale něco mnohem zapeklitějšího. A skoro nikdo si na molekulární gastronomii nepochutná. Čí večeře naopak pražské chuťové buňky potěší nejvíce? Kdo si v pátek odnese 50 000 korun? Sledujte Prostřeno! i tentokrát.
Prostřeno – 4.5. 2016 – Veronika:
Ve středu 4.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Veronika (32). Ve středu se k plotně postaví další maminka - Veronika. Všichni tentokrát dorazí včas a bude se jim v útulném a uklizeném vysočanském bytě líbit. U stolu se povedou i vážné hovory, nejen o jídle, ale třeba o žárlivosti. Starší soupeře zajímá sedmnáctiletý Adam, který také občas prozradí něco ze svého soukromí.
Řešit se budou též vzpomínky na dobu minulou. Kdy se podle hostů žilo líp – za socíku, nebo dnes? Možná vás názory dnešních hráčů docela překvapí… Menu si musí Pražáci nejdříve rozluštit, skrývá se totiž v hlavolamech. První dva chody, což je zapečený hermelín s domácím toustem a hutná česnečka s brambory a sýrem, dopadnou dobře. A co ještě dopadne dobře, je Veroničina molekulární fantazie, protože chuť třetího úkolu týdne hosty i hostitelku příjemně překvapí.
Na hlavní chod je v pořadu Prostřeno s datem 4.5. 2016 kuře na kari, Adéle prý „barva kari přišla vždycky trochu radioaktivní“. A zdá se, že ani nikdo z hostů není úplným fanouškem kari nebo kurkumy či rýže. Taktizuje Adéla, když jí po kari údajně svědí kůže tak, až se musí poškrábat? Usměvavá Veronika je docela diplomat i slušná diskutérka, což k hostitelským kvalitám také patří, tak svůj večírek dotáhne do zdárného konce.