Jsou to snaživé hostitelky, jenže Radkovi se nezavděčí a někdy se mu i smějí. Radek má prý jiné, „chlapské“ chutě, jak zdůrazňuje. Menu soupeřek by mělo vypadat aspoň jako to jeho. Nepochybně ho měly dámy více chválit, protože řezník Radek je prostě ješitný chlap. A také závistivý, jak uvidíme v pátek. Čeká nás týden převážně české kuchyně se spoustou vepřového masa, vývary a pečenými moučníky. A právě o to bude úkol týdne těžší. Jen poslední hostitelka vypadá, že by mohla francouzský dezert crème brûlée hravě zvládnout, jak to ale dopadne? To uvidíte, když si nenecháte ujít další napínavé a docela rušné Prostřeno! z Ústeckého kraje.
Prostřeno – 4.4. 2016 – Petra:
V pondělí 4.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Petra (32). První hostitelka Petra nezačne v mosteckém paneláku, kde žije sama s dcerou, týden moc zvesela a laťku nastaví docela nízko. A jediný muž týdne, kterého nelze přehlédnout, ji šetřit také nebude. Buď je Petra smolařka, nebo první večeři podcenila, každopádně udělá několik chyb.
Předkrmový slaný štrúdl v pořadu Prostřeno s datem 4.4. 2016 trochu připálí a naplní vším možným, prostě chtěla svým hostům dopřát, ale ve výsledku toho bylo až moc. Její domácí bramboračka měla podobný problém, byla moc hustá, plavalo v ní moc zeleniny a hub, ale naopak chyběla chuť česneku a majoránky, navíc slánka a pepřenka na stole chybí, když to soupeři chtějí napravit.
Největší průšvih byl v pořadu Prostřeno s datem 4.4. 2016 hlavní chod, který nevypadal moc vábně. Krkovice v alobalu zapečená se žampiony, sýrem a smetanou měla v sobě prý málo smetany a dezert orgasmus, tak z toho nikdo žádný orgasmus neměl, spíš si kvůli němu v kuchyni Petra poplakala.
Nejprve ananasovou buchtu na plechu spálila a pak se celý moučník roztekl. Prostě průšvih… A co bylo ze všeho nejzvláštnější? Hostitelka s hosty nejedla, jen seděla u stolu, jako by sama věděla, že o nic moc nepřijde. Působilo to prazvláštně a trochu podezřele. V pondělí zatím ještě nikdo neví, jaký zákeřný úkol týdne je čeká, protože na ten ani nedojde…