Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 30. 8. 2021 – René

30. 08. 2021 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Muži budou v přesile a budeme moci sledovat, kdo tedy umí víc v kuchyni. Dámy, nebo pánové? Boj o čest hostitele a výhru k tomu bude nelítostný. Komu se zadaří a s jakým menu? Vařit se bude česká klasika, podávat se budou prasárničky v mezích zákona a také francouzská kuchyně.

Dalším oříškem bude do menu zakomponovat topinku, jenže byť to vypadá, že se jedná o jednoduchou záležitost, bude to mnohem složitější. Kdo si s takovým, na první pohled jednoduchým úkolem bude vědět rady, a kdo ne? Objeví se úkol týdne na stole každý den, nebo to někdo vzdá?

Prostřeno – 30. 8. 2021 – RenéZkrátka – všichni soutěžící předvedou, kdo zvládne neočekávané situace, a kdo si jede podle svých pravidel a úkolem se rozhodit nenechá. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 30. 8. 2021 – René:


V pondělí 30.8.2021 uvaří v pořadu Prostřeno invalidní důchodce René (54), který se do pořadu dostal díky dceři. Ta je přesvědčena o tom, že vaří skvěle, a René se jí za to pomstí. Vařit totiž bude u ní. Pokud by vyhrál, vydal by se René na cestu za dcerou, která žije v zahraničí.

Menu poskládal z jídel, která má rád, navíc králíka bude mít domácího, což by někteří soutěžící mohli ocenit. A jako zábavu si pro své hosty připravil vyjížďku kočárem. René hodně překvapí, jeho menu bude chutnat skvěle. Jen to vlastní pivo, kdyby si všude nenosil. Co koho překvapí, zjistíte už v pondělí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří René,
v pondělí 30. 8. 2021 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 30. 8. 2021 – René:

Prostřeno – 30. 8. 2021 – René
Prostřeno – 30. 8. 2021 – René
Prostřeno – 30. 8. 2021 – René
Prostřeno – 30. 8. 2021 – René
Prostřeno – 30. 8. 2021 – René
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !