Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.09. 2024
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 30. 5. 2024 – Anita

30. 05. 2024 | Poslední díl
Znáte je z rádia, společenských akcí. Jejich hlasy vás baví, inspirují a možná i motivují. Dělají vám radost, když jste smutní, a baví se, když se bavíte vy. Moderátoři. Mají neuvěřitelný vliv na to, jak se budete během dne cítit, jsou vašimi průvodci během dne. Jaká bude moderátorská sestava? U ploten se seznámíte se třemi ženami a dvěma muži, které možná neznáte podle tváře, podle hlasu ale zajisté ano. Víte, jestli umí vařit? Kdo se bude bát, komu to nepůjde a kdo předvede, že vaření je jeho silnou stránkou?

Jak se komu v kuchyni bude dařit připravit naplánované složité i jednodušší menu a kdo se nejvíc zapotí u přípravy úkolu týdne, kterým je v tomto týdnu příprava pochoutky s jazykolamem? Zjistíme, jak se moderátoři umí postavit k plotně, co na ní zvládnou vykouzlit, a hlavně, kdo bude taktikem týdne? Bude někdo takový, nebo celý týden proběhne v pohodě, která bude skvěle ladit každý den, a na hroty vůbec nedojde?

Prostřeno – 30. 5. 2024 – AnitaSledujte Prostřeno! v tomto týdnu a třeba zjistíte, že vše nemusí být výhradně české a klasické, ale také světové a moderní. Nebo to bude úplně jinak? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 30. 5. 2024 – Anita:


Ve čtvrtek 30. 5. 2024 uvaří v pořadu Prostřeno moderátorka Aneta Christovová (42), která miluje balkánskou kuchyni. Momentálně má malou roličku v seriálu ZOO a píše svoji první samostatnou knížku. Hodně se stará o salon, protože partner neumí česky. Má partnera Mauricia – letos oslaví společných čtrnáct let.

Mají doma pět fen – tři čivavy, kterým je čtrnáct let, a biewer teriérku a adoptovanou pomeranianku – těm bude pět let. Vzhledem k věku pejsků jsou nyní hodně vázáni na domov a nemohou s partnerem odjet společně. Bydlí hned vedle rodičů, což má své výhody i nevýhody. Nabídku přijala, protože je přesvědčená, že její účast v kulinářském pořadu všechny pobaví. Výhru by z části dala na charitu, z části projedla. Jak její kuchyně i vtip zaujmou? Dozvíte se už ve čtvrtek. 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Anita,
ve čtvrtek 30. 5. 2024 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 30. 5. 2024 – Anita:

Prostřeno – 30. 5. 2024 – Anita
Prostřeno – 30. 5. 2024 – Anita
Prostřeno – 30. 5. 2024 – Anita
Prostřeno – 30. 5. 2024 – Anita
Prostřeno – 30. 5. 2024 – Anita
Prostřeno – 30. 5. 2024 – Anita
Prostřeno – 30. 5. 2024 – Anita
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles