Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3. 6. 2021 – Jakub

3. 06. 2021 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. U stolu se sejdou výhradně muži, kteří budou chystat dobroty s pivem a vhodné k pivu. Jak se jim bude dařit a jsou pivní specialitky vhodné pro vítězství? Jak to pánům u ploten půjde a jak si poradí s úkolem týdne, kterým je pivní závin? Komu bude chutnat, kdo bude mít výhrady a dojde na taktiku?

Nebo na potvrzení toho, že pivo lidi sbližuje? Kdo s kým si padne do oka a kdo se bude vůči komu vymezovat? Kdo se v tomto týdnu u plotny předvede, kdo bude kout pikle a kdo taktizovat, protože se výhry už nemůže dočkat? To vše už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17.50 a dozvíte se víc.

Prostřeno – 3. 6. 2021 – Jakub:


Prostřeno – 3. 6. 2021 – JakubVe čtvrtek 3.6.2021 uvaří v pořadu Prostřeno rektor pivní akademie Jakub (41), který se do pořadu přihlásil sám. Aktuálně je jako OSVČ na volné noze a živí se jako rektor Pivní akademie Jakuba Šrubaře, průvodce v pivovaru a provozovatel degustační restaurace v pivovaru „Létající výčepní“ – školitel a poradce v gastronomii pro pivovar nebo individuálně na míru pro odbornou a laickou veřejnost.

Chtěl by ukázat, že pivo není jen nápoj do zaplivané pivnice a pro dělníky a že i přes všechny zákazy a uzavírky lidé z oboru gastronomie nezmizeli. Za normálních okolností by koupil něco ženě, dceři a soutěžící by pozval na výlet po pražských hostincích. V této nelehké době by si výhru ponechal na takzvanou vatu na životní výlohy. Výhra by se tedy hodila. Splní se Jakubovi přání a vyhraje? Jestli to tak bude, zjistíte už ve čtvrtek.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Jakub,
ve čtvrtek 3. 6. 2021 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3. 6. 2021 – Jakub:

Prostřeno – 3. 6. 2021 – Jakub
Prostřeno – 3. 6. 2021 – Jakub
Prostřeno – 3. 6. 2021 – Jakub
Prostřeno – 3. 6. 2021 – Jakub
Prostřeno – 3. 6. 2021 – Jakub
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !