Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3. 11. 2023 – Jaroslav

3. 11. 2023 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Ke sporákům se s vařečkou v ruce tentokrát postaví ti, kdo ve východních Čechách chtějí ukázat, že mají na vítězství. Sestava bude poměrně jasná. Muži budou v přesile od samého začátku. Budou čtyři ku jediné ženě. Kdo nakonec zvítězí? Muž, nebo žena? A jak si poradí s na první pohled lehkým úkolem týdne, kterým je příprava či zakomponování studené polévky do menu?

Kdo pozná, že na talířích je něco, co se v menu nevyskytovalo, a tedy začne hloubat nad důvodem servírování takové lahůdky? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 3. 11. 2023 – Jaroslav:


Prostřeno – 3. 11. 2023 – JaroslavV pátek 3. 11. 2023 uvaří v pořadu Prostřeno podnikatel Jaroslav (33), který se přihlásil na popud dcery. Pokud by vyhrál, tak by koupil pro ženu nějaký wellness pobyt a za zbytek by pořídil něco pro děti. Menu sestavil z jídel, která chutnají jeho dětem.

Jako zábavu pro hosty si Jaroslav připravil POZNÁVAČKU (spočívá to v tom, že přinese bednu s pěti kousky nářadí, které používá při své profesi hodinového manžela, a nechá soutěžící hádat, k čemu slouží a jak se jim říká. Bude jeho menu stačit na výhru, nebo se mu dařit nebude?  Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Jaroslav, v pátek 3. 11. 2023 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3. 11. 2023 – Jaroslav:

Prostřeno – 3. 11. 2023 – Jaroslav
Prostřeno – 3. 11. 2023 – Jaroslav
Prostřeno – 3. 11. 2023 – Jaroslav
Prostřeno – 3. 11. 2023 – Jaroslav
Prostřeno – 3. 11. 2023 – Jaroslav
Prostřeno – 3. 11. 2023 – Jaroslav
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles