Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28. 6. 2024 – Dominik

28. 06. 2024 | Poslední díl
Dvě ženy, tři muži. Styloví, dokonalí a toužící po perfektním zážitku. Naservírují přesně takový svým spolusoutěžícím? Gastronomie, kulinařina, chcete-li, je stále oblíbenějším koníčkem, a je to i proto, že bez dobrého jídla se žít nedá. Kdo jí, aby žil, kdo žije, aby jedl? Jaký je pohled trendsetterů na improvizaci v kuchyni a kdo se jí nebojí?

Stateční soutěžící se rozhodli předvést, jak se jim daří v kuchyni a také to, co považují za nejlepší majstrštyky své kuchyně. Bude zajímavé sledovat, jak se bojovníci z módního světa umí postavit k plotně, co zvládnou vykouzlit a kdo bude taktikem týdne, jestli někdo takový bude… Nezapomeňte si pustit Prostřeno! v tomto týdnu a třeba zjistíte, že vše nemusí být výhradně české a klasické, ale také světové a moderní.

Prostřeno – 28. 6. 2024 – DominikNebo to bude úplně jinak? Co se na stolech nakonec objeví? A bude se servírovat také módní insta hit… Jako úkol týdne. Komu se podaří jej připravit, komu odhalit? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 28. 6. 2024 – Dominik:


V pátek 28. 6. 2024 uvaří v pořadu Prostřeno módní návrhář Dominik (26), který obléká mnoho známých osobností. O rodině se nechce zmiňovat. Prostřeno! sleduje už dlouhou dobu, proto neváhal s přijetím nabídky. Část výhry by dal na charitativní projekt, část na vlastní radost. Menu sestavil z oblíbených jídel.

Jako zábava se bude šít nebo proběhne přehlídka – pokud se ji podaří zorganizovat. Ve volném čase jezdí na inline bruslích a rád chodí na procházky se psem. Má rád kulturu – divadlo, muzikály a výstavy. Baví ho turistika a objevování nových míst. Jeho největším koníčkem je jeho práce. Vaří a peče od dětství. Jak mu to půjde před kamerami? Sledujte už v pátek. 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Dominik,
v pátek 28. 6. 2024 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28. 6. 2024 – Dominik:

Prostřeno – 28. 6. 2024 – Dominik
Prostřeno – 28. 6. 2024 – Dominik
Prostřeno – 28. 6. 2024 – Dominik
Prostřeno – 28. 6. 2024 – Dominik
Prostřeno – 28. 6. 2024 – Dominik
Prostřeno – 28. 6. 2024 – Dominik
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !