8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26. 1. 2024 – Jakub

26. 01. 2024 | Poslední díl
Pět chlapů u stolu. Přesně taková bude sestava pražského týdne. Jak se jim bude vařit, taktizovat a soupeřit? Emoce budou hýbat vším. Co se podaří, a co nikoliv? Jak se hráčům bude dařit a komu půjde nejvíc o výhru? U koho se odehraje nejlepší zábava, kdo vsadí na klasiku, kdo na exotiku?

Jak celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava Pražského koláče a jeho zakomponování do menu tak, aby jej nikdo nepoznal? Kdo si do poslední chvíle bude myslet, že úkolem týdne je zcela jiná dobrota, a kdo na něj nakonec zapomene? A kdo nakonec odklopí pokličku, pod kterou se budou ukrývat peníze, je zatím ve hvězdách.

Prostřeno – 26. 1. 2024 – JakubSoutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte adventní Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 26. 1. 2024 – Jakub:


V pátek 26. 1. 2024 uvaří v pořadu Prostřeno obchodní zástupce Jakub (34), který se do pořadu dostal na popud rodiny. Pracoval jako obchodní zástupce Green Heads, s.r.o., Praha. Nyní pracuje u společnosti Green Energy Trading jako obchodní zástupce. Je svobodný – přechodně žije v Praze, ale jinak bydlí v Hodonicích, kde si s přítelkyní Martinou rekonstruují dům.

Do pořadu ho přihlásila jeho sestra s budoucím švagrem, protože jsou pravidelnými diváky pořadu. Pokud by vyhrál, dal by peníze do rekonstrukce. Jako zábavu si pro své hosty připraví školu hrou. Opravdu má šanci na výhru? Dívejte se už v pátek. Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Jakub, v pátek 26. 1. 2024 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26. 1. 2024 – Jakub:

Prostřeno – 26. 1. 2024 – Jakub
Prostřeno – 26. 1. 2024 – Jakub
Prostřeno – 26. 1. 2024 – Jakub
Prostřeno – 26. 1. 2024 – Jakub
Prostřeno – 26. 1. 2024 – Jakub
Prostřeno – 26. 1. 2024 – Jakub
Prostřeno – 26. 1. 2024 – Jakub
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !