8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24. 1. 2024 – Martin

24. 01. 2024 | Poslední díl
Pět chlapů u stolu. Přesně taková bude sestava pražského týdne. Jak se jim bude vařit, taktizovat a soupeřit? Emoce budou hýbat vším. Co se podaří, a co nikoliv? Jak se hráčům bude dařit a komu půjde nejvíc o výhru? U koho se odehraje nejlepší zábava, kdo vsadí na klasiku, kdo na exotiku?

Jak celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava Pražského koláče a jeho zakomponování do menu tak, aby jej nikdo nepoznal? Kdo si do poslední chvíle bude myslet, že úkolem týdne je zcela jiná dobrota, a kdo na něj nakonec zapomene? A kdo nakonec odklopí pokličku, pod kterou se budou ukrývat peníze, je zatím ve hvězdách.

Prostřeno – 24. 1. 2024 – MartinSoutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte adventní Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 24. 1. 2024 – Martin:


Ve středu 24. 1. 2024 uvaří v pořadu Prostřeno plánovač televizních kampaní Martin (31), který neprožívá nejlepší životní období. Nyní pracuje na pozici plánovač televizních kampaní u společnosti Atmedia. Momentálně je v komplikovaném vztahu – s přítelem si dávají po pěti letech pauzu a řeší, jestli dál pokračovat, anebo se rozejít.

Expřítel je zároveň i jeho spolubydlící, takže mají společnou domácnost. Pokud by vyhrál, tak by si zašel do restaurace na degustační menu.  Pořad sleduje již od jeho začátků a chtěl se přihlásit už na vysoké škole. Až teď má vhodné podmínky pro pozvání hostů, a tak příležitosti hned využil. Jako zábavu si chce pro své hosty připravit ukázku latté artu. Podaří se mu vyhrát a zaujmout? Sledujte už ve středu!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Martin, ve středu 24. 1. 2024 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24. 1. 2024 – Martin:

Prostřeno – 24. 1. 2024 – Martin
Prostřeno – 24. 1. 2024 – Martin
Prostřeno – 24. 1. 2024 – Martin
Prostřeno – 24. 1. 2024 – Martin
Prostřeno – 24. 1. 2024 – Martin
Prostřeno – 24. 1. 2024 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !