Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22. 6. 2021 – Lukáš

22. 06. 2021 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Tři ženy a dva muži budou bojovat o čest hostitele a výhru k tomu. Komu se zadaří a s jakým menu? Dojde na klasické dezerty, jejichž jméno zvládne i po letech vyslovit málokdo. Také se po dlouhé době objeví menu, které bude mít jediný cíl: Představit klasickou židovskou kuchyni. Jak s ní páteční soutěžící uspěje a je vůbec taková kuchyně ostatním známá?

Dalším oříškem bude do menu zakomponovat pokrm z luštěninových těstovin. Tedy zdravou pochoutku. Kdo si s takovým, poměrně nelehkým úkolem bude vědět rady, a kdo ne? Objeví se úkol týdne na stole každý den v týdnu, nebo to někdo vzdá? Zkrátka tři ženy a dva muži předvedou, kdo zvládne neočekávané situace, kdo si jede podle svých pravidel a úkolem se rozhodit nenechá.

Prostřeno – 22. 6. 2021 – LukášSoutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 22. 6. 2021 – Lukáš:


V úterý 22. 6. 2021 uvaří v pořadu Prostřeno specialista mediální agentury Lukáš (26), který se do soutěže dostal díky svému kolegovi. Ten jej přihlásil, protože ví, že právě vaření je Lukášovou velkou vášní. Pokud by vyhrál, tak by peníze použil na vybavení bytu. Jako zábavu si pro své hosty připraví míchání vlastního koření – každý si pak svoji směs odnese domů jako dárek. Menu sestavil z pokrmů, které miluje.

Ve volném čase rád chodí běhat, jezdí na kole a věnuje se turistice a poznávání nových míst. Zároveň miluje chalupaření, houbaření, spaní ve stanu a manuální práci na chalupě. V životě se řídí mottem: „Jak chcete, aby lidé jednali s vámi, tak jednejte vy s nimi.“ Jeho menu je poměrně náročné, podaří se Lukášovi splnit vše tak, jak si předsevzal? Nebo dojde na nečekané komplikace? Sledujte už v úterý, jak tohle dopadne!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Lukáš, v úterý 22. 6. 2021 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22. 6. 2021 – Lukáš:

Prostřeno – 22. 6. 2021 – Lukáš
Prostřeno – 22. 6. 2021 – Lukáš
Prostřeno – 22. 6. 2021 – Lukáš
Prostřeno – 22. 6. 2021 – Lukáš
Prostřeno – 22. 6. 2021 – Lukáš
Prostřeno – 22. 6. 2021 – Lukáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !