8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22. 1. 2024 – Jakub

22. 01. 2024 | Poslední díl
Pět chlapů u stolu. Přesně taková bude sestava pražského týdne. Jak se jim bude vařit, taktizovat a soupeřit? Emoce budou hýbat vším. Co se podaří, a co nikoliv? Jak se hráčům bude dařit a komu půjde nejvíc o výhru? U koho se odehraje nejlepší zábava, kdo vsadí na klasiku, kdo na exotiku?

Jak celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava Pražského koláče a jeho zakomponování do menu tak, aby jej nikdo nepoznal? Kdo si do poslední chvíle bude myslet, že úkolem týdne je zcela jiná dobrota, a kdo na něj nakonec zapomene? A kdo nakonec odklopí pokličku, pod kterou se budou ukrývat peníze, je zatím ve hvězdách.

Prostřeno – 22. 1. 2024 – JakubSoutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte adventní Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 22. 1. 2024 – Jakub:


V pondělí 22. 1. 2024 uvaří v pořadu Prostřeno student a vývojář Jakub (23), který miluje kočky. Do pořadu se přihlásil sám, je to pro něj výzva a vystoupení z komfortní zóny. Přihlásil se na popud přátel. V televizi se již objevil. Nemá v plánu vyhrát, ale pokud by vyhrál, tak by pokryl studentské výdaje a nakoupil by si kvalitnější vybavení. 

Svým hostům by rád ukázal fyzikální experimenty. Jelikož nevaří a vařit moc neumí, bylo mu jedno, co připraví. Jako předkrm má inspiraci od mamky, dle které je tento pokrm jednoduchý. Polévku vybral náhodně. Hlavní jídlo jedl nedávno v restauraci a má doma wok pánev, ve které ho připraví. Co na jeho menu řeknou hosté a jak si tato parta sedne? Sledujte už v pondělí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Jakub, v pondělí 22. 1. 2024 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22. 1. 2024 – Jakub:

Prostřeno – 22. 1. 2024 – Jakub
Prostřeno – 22. 1. 2024 – Jakub
Prostřeno – 22. 1. 2024 – Jakub
Prostřeno – 22. 1. 2024 – Jakub
Prostřeno – 22. 1. 2024 – Jakub
Prostřeno – 22. 1. 2024 – Jakub
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !