Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 21.4. 2014 - Dagmar

21. 04. 2014 | Poslední díl
Dagmar, Věra, Jana, Míša a Jarmila je pětice jihočeských žen rozdílných osudů a charakterů, které se sejdou v pořadu Prostřeno u jednoho stolu. A jen jedna z nich vyhraje krásných 50 000 korun. Tento týden to nebude tolik o gastronomii jako spíš o taktice. Povinný úkol ovlivní doznívající Velikonoce – Jihočešky musí různým způsobem zpracovat vařená vejce.

Na jídelníčcích budou též závitky, řízky či plátky masa a k nim převážně brambory šťouchané, občas dost maštěné. Vynoří se jedno silné téma, které k hostitelské show nepochybně patří a divákům občas určitě bleskne hlavou. Je vhodné se na slavnostní večeři navléct do tepláků? Věra si myslí, že ano: „Kdybych přišla v pytli, je to jedno, já jsem tady kvůli jídlu.“ Míša a jinak pozitivní a smířlivá Dagmar soudí opak.

Prostřeno 21.4. 2014 - Dagmar„Taková kvočna,“ tvrdí o ní Věra. „To já jsem takový kohout,“ charakterizuje se. „Je fakt, že někdy prudí, ale kdyby tady nebyla, tak by bylo mrtvo,“ uvědomuje si Dagmar. Jana se střetů neúčastní a má pocit, že plýtvá energií pro lidi, kteří to ani neocení. To se ale teprve ukáže, protože i když tento týden v pořadu Prostřeno padne snad poprvé v soutěži pouhý jeden jediný bod, přece se na jihu Čech někdo bude smát jako poslední…

Prostřeno – 21.4. 2014 – Dagmar:


V pondělí 21.4. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno pozitivně naladěná Dagmar (52). Dášino menu vypadá slibně, ale zkušená kuchařka přesto působí zakřiknutě a ustrašeně. Má obavy, jak bude probíhat ryze dámský týden, ženy umí být pěkně soupeřivé, občas i zákeřné. Paní Dagmar miluje svého pejska, dnes mu ale bude muset odpustit – kritická Věra našla v jídle chlup.

Prý dokonce tři – a nenechá si to v pořadu Prostřeno s datem 21.4. 2014 pro sebe. Věra je totiž na chlupy vysazená. Našla ho v těstovinovém salátu s kuřecím masem a domácími rohlíčky. Bramboračka s houbami je pro paní Janu největší kulinářský zážitek z celého týdne, plněný řízek je pro zbytek osazenstva překombinovaný, jako náplň by prý stačily sýr a šunka, nakládané okurky jsou přebytečné.

Kritiku si v pořadu Prostřeno s datem 21.4. 2014 vyslouží i údajné šťouchané brambory, což je česnekem ochucená kaše. Už od pondělí je jasné, že se bude hrát a soutěžit o sto šest… Ale Dáša se z toho nesloží: „Mám ráda tanec, mám ráda svobodu, mám ráda zpívání, mám ráda život,“ vyzná se bývalá zdravotní sestra, která překonala vážnou nemoc.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Dagmar,
v pondělí 21.4. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 21.4. 2014 - Dagmar:

Prostřeno 21.4. 2014 - Dagmar
Prostřeno 21.4. 2014 - Dagmar
Prostřeno 21.4. 2014 - Dagmar
Prostřeno 21.4. 2014 - Dagmar
Prostřeno 21.4. 2014 - Dagmar
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles