Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20. 5. 2022 – Martin

20. 05. 2022 | Poslední díl
Prostřeno! je tady s dalšími díly a také tentokrát se spoustou skvělých receptů a lidských příběhů. Své kuchyně a vlastní kulinářské umění představí tři muži a dvě ženy. A bude na co se dívat. U prostřených stolů vyzkoušíme a ochutnáme recepty světové i domácí kuchyně, kromě toho zajímavý úkol týdne, kterým je tentokrát luxusní pudink se šlehačkou.

Jak se takové zadání podaří zakomponovat hostiteli do menu, aniž by ostatní poznali, že se jedná o něco navíc? Všem soutěžícím jde o jediné. Pohostit, neztratit kuchařskou čest a ideálně také vyhrát. Kromě toho všichni tvrdí, že si chtějí celý týden užít, poznat se s novými přáteli.

Prostřeno – 20. 5. 2022 – MartinOdhalí taktika, který jim jejich přání zhatí, nebo se celý týden odehraje v poklidu? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 20. 5. 2022 – Martin:


V pátek 20. 5. 2022 uvaří v pořadu Prostřeno podnikatel Martin (45), který vystudoval dopravní učiliště obor mechanik, opravář strojů a zařízení. Pracoval jako obchodní zástupce a vedoucí pobočky s náhradními díly. Nyní podniká ve stavebnictví. V domě žije s manželkou a dvěma syny – Joshua 14 let a Jason 12 let. V Bratislavě žije jeho matka, sestra a další syn Martin (24 let). Martin je aktivní sportovec, má práci, která ho baví a ve které je zručný. Rád si pospí a občas odpočine, ale jinak žije s rodinou aktivní život.

Baví ho zvelebování domu a rád chodí do přírody s jejich mazlíčkem, rottweilerem Aronem. Normálně moc nevaří, musí mít na vaření dost času a náladu – a pak navaří, pohraje si s jídlem a všichni si pochutnávají. Jeho specialita je kotlíkový guláš, ale to jen za pěkného počasí. Zajímavou historku z vaření zatím nemá. Ty očekává až po svém soutěžním dnu. Jak se mu bude dařit v pátek? Dívejte se!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Martin,
v pátek 19. 5. 2022 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20. 5. 2022 – Martin:

Prostřeno – 20. 5. 2022 – Martin
Prostřeno – 20. 5. 2022 – Martin
Prostřeno – 20. 5. 2022 – Martin
Prostřeno – 20. 5. 2022 – Martin
Prostřeno – 20. 5. 2022 – Martin
Prostřeno – 20. 5. 2022 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda