A to se týká i úkolu týdne – tataráku ve všemožných podobách. Dočkáme se tataráku hovězího, z uzeného lososa, kořenové zeleniny a sýra, tataráku falešného z brambor a dokonce i tataráku ovocného! U stolu se budou řešit vztahová témata: Prochází láska žaludkem? Je důležité mít ve vztahu ještě něco, co máte radši než partnera, aby byl vztah úspěšný? Jan, který je momentálně sám, si myslí, že by na tom mohlo něco být. Byl by některý z mužů ochotný zůstat doma na rodičovské dovolené, jako to má Veronika? A kdo bude upovídanější, ženy nebo muži?
„V pondělí táhli hovor spíše muži,“ říká Honza, „tak doufám, že se to změní a holky budou sdílnější.“ Budou, protože až v pondělí odvaří nejmladší Zuzana, projeví svůj komediální talent, který by chtěla brzy rozvíjet na herecké škole. A finále bude díky Zuzaně i hostiteli Láďovi opravdu zábavné – a pěkně dvojsmyslné. Myslí Zuzana jen na sex, jak ji podezírá Petra? „Jsme dobrá parta. Nepřipadám si ani jako v soutěži, ale spíš, že jsem s kamarády na nějaké party,“ tvrdí Veronika. Pravda je, že je to parta docela férová a dost vyrovnaná, někdo to ale nakonec přece jen vyhraje. Kdo si odnese krásných 50 000 korun?
Prostřeno – 20.4. 2016 – Jan:
Ve středu 20.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Jan (29). Jan říká, že relativně donedávna se moc nestaral o to, co a jak jí. V tomto směru prý vedl neukázněný život, už se sám sobě nelíbil, ale sport mu otevřel oči a on na sobě začal pracovat. Čeká nás u Honzy zdravá večeře? Ta se odehraje na stísněném prostoru jeho malého bytu ve Střekově, kde ale určitě udrží nervy na uzdě, jak si předsevzal. Jemu se něco takového jako včera Petře prostě nestane!
Vařit bude v pořadu Prostřeno s datem 20.4. 2016 v šátku, s klidem, nakonec ale venku předvede pěkně ohnivou show. První dva chody budou laděné dočervena. Na předkrm je „červené kuře“ po asijsku a překvapením polévky z řepy je, že tento vyznavač zdravé stravy přidá do své polévky i vepřovou konzervu. Co na to soupeři? Přijdou na to? Dozví se to? Možná je to i tou konzervou, ale soupeři mají po včerejšku uvolněnou a dobrou náladu, což platí též o Petře, ze které to už všechno spadlo.
Hlavní chod - panenská svíčková s bramborovým kloboučkem - je v pořadu Prostřeno s datem 20.4. 2016 na kořenové zelenině. Jídlo je chutné, ale bohužel studené. Proč si Láďa myslí, že panenka není vepřová, ale z hovězího? Ale kromě debat o jídle, se budou opět probírat vztahy. Je jasné, že s moučníkem, který má zajímavý druhý název „pičky“ ještě bude hodně legrace. S těstem, které nevykynulo, jak má, sice musí poradit „přítel na telefonu“, ale je to smažený dezert a tak to ani moc nevadí. A jak se z „božích milostí“ staly „pičky“? Prozradí nám to sympatický hostitel?