Ve hře jsou i čtyři drůbeží vývary. Jsme totiž na severu republiky, je zima, a přestože všechny soutěžící hřeje mládí a popohání soutěživost, ať se v Ústeckém kraji pěkně zahřejí! A také dopálí, protože si vážně nic nedarují. Jak uspějí tři ambiciózní muži a dvě mladé ženy v soutěži o 50 000 korun? Všichni chtějí vyhrát a vůbec se tím netají! Sledujte Primu a své oblíbené Prostřeno!, které bude tentokrát dost napínavé…
Prostřeno 20.2. 2014 – Ivan:
Ve čtvrtek 20.2. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno cestovatel Ivan (27). Vášnivý cestovatel Ivan si v maminčině kuchyni pro své hosty připravil menu ovoněné exotikou. O svém jídle mluví jako o „gastropornu“. Bude to opravdu taková slast, nebude toho koření až moc?
S úkolem týdne se Ivan v pořadu Prostřeno s datem 20.2. 2014 vypořádá s klidem muže, který pobýval v thajském klášteře, z někdejšího Siamu také pochází výborný hlavní chod – hovězí kari. Předchází mu lehký předkrm s mořským vlkem, slepičí vývar, kachní konfit v knedlíčku.
Již čtvrtý drůbeží vývar v pořadí se liší – je s kedlubnou. A ta mnohým nejede, stejně jako máslo v jídle. „Tak jsem naházel perly sviním a sklouzl jsem se po nich sám. Hosté hrozný, burani, ale hrozně chytrý,“ lituje se v pořadu Prostřeno s datem 20.2. 2014 ironicky zručný kuchař Ivan.
Umíte si představit „mexické muffiny“? Tak tyhle dopadnou dobře, stejně jako hovězí mussaman s jasmínovou rýží. A to prý hostitel hlavní jídlo jemně připálil, jak přizná na kameru. Jak pobaví míchání koktejlů a zachutná datlový dortík v karamelové omáčce?
„Mám strach cokoliv říct, aby nebyl hostitel ještě víc uražený a nezačal na nás třeba křičet,“ bojí se Veronika, která má normálně pro strach uděláno. „S naší partou mi to přijde horší a horší,“ soudí v předvečer finále gurmán Vítek, „každý začíná více a více myslet na výhru.“
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Ivan,
ve čtvrtek 20.2. 2014 od 18.00 na Primě
ve čtvrtek 20.2. 2014 od 18.00 na Primě