Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 20.2. 2014 - Ivan

20. 02. 2014 | Poslední díl
Neobyčejný týden plný obyčejného jídla, nebo to bude naopak? Obojí: docela neobyčejný týden a navzdory všem kritickým řečem, kterých uslyšíme přehršel, i některé pokrmy budou neobyčejné. Neobyčejně dobré, neobyčejně nepovedené, neobyčejně exotické, dokonce neznámé. A také pikantní, protože povinným úkolem týdne je příprava mexické speciality.

Ve hře jsou i čtyři drůbeží vývary. Jsme totiž na severu republiky, je zima, a přestože všechny soutěžící hřeje mládí a popohání soutěživost, ať se v Ústeckém kraji pěkně zahřejí! A také dopálí, protože si vážně nic nedarují. Jak uspějí tři ambiciózní muži a dvě mladé ženy v soutěži o 50 000 korun? Všichni chtějí vyhrát a vůbec se tím netají! Sledujte Primu a své oblíbené Prostřeno!, které bude tentokrát dost napínavé…

Prostřeno 20.2. 2014 – Ivan:


Prostřeno 20.2. 2014 - IvanVe čtvrtek 20.2. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno cestovatel Ivan (27). Vášnivý cestovatel Ivan si v maminčině kuchyni pro své hosty připravil menu ovoněné exotikou. O svém jídle mluví jako o „gastropornu“. Bude to opravdu taková slast, nebude toho koření až moc?

S úkolem týdne se Ivan v pořadu Prostřeno s datem 20.2. 2014 vypořádá s klidem muže, který pobýval v thajském klášteře, z někdejšího Siamu také pochází výborný hlavní chod – hovězí kari. Předchází mu lehký předkrm s mořským vlkem, slepičí vývar, kachní konfit v knedlíčku.

Již čtvrtý drůbeží vývar v pořadí se liší – je s kedlubnou. A ta mnohým nejede, stejně jako máslo v jídle. „Tak jsem naházel perly sviním a sklouzl jsem se po nich sám. Hosté hrozný, burani, ale hrozně chytrý,“ lituje se v pořadu Prostřeno s datem 20.2. 2014 ironicky zručný kuchař Ivan.

Umíte si představit „mexické muffiny“? Tak tyhle dopadnou dobře, stejně jako hovězí mussaman s jasmínovou rýží. A to prý hostitel hlavní jídlo jemně připálil, jak přizná na kameru. Jak pobaví míchání koktejlů a zachutná datlový dortík v karamelové omáčce?

„Mám strach cokoliv říct, aby nebyl hostitel ještě víc uražený a nezačal na nás třeba křičet,“ bojí se Veronika, která má normálně pro strach uděláno. „S naší partou mi to přijde horší a horší,“ soudí v předvečer finále gurmán Vítek, „každý začíná více a více myslet na výhru.“

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Ivan,
ve čtvrtek 20.2. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 20.2. 2014 - Ivan:

Prostřeno 20.2. 2014 - Ivan
Prostřeno 20.2. 2014 - Ivan
Prostřeno 20.2. 2014 - Ivan
Prostřeno 20.2. 2014 - Ivan
Prostřeno 20.2. 2014 - Ivan
Prostřeno 20.2. 2014 - Ivan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !