Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2. 3. 2021 – Ondrej

2. 03. 2021 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Muži budou v přesile a jediná žena celého týdne bude mít šanci ukázat, jestli má něžné pohlaví šanci na výhru. K plotnám všech tvarů a velikostí se tentokrát postaví ti, kdo v Moravskoslezském kraji chtějí ukázat, že mají na vítězství. Kdo nakonec zvítězí? Muži, nebo ženy? A jak si poradí s úkolem týdne, kterým je příprava a zakomponování párku do menu tak, aby jej nikdo nepoznal?

Občas je složitější poradit si s úkolem týdne, který je jednoduchý, než s tím, který se může v menu tvářit velmi nenápadně. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 2. 3. 2021 – Ondrej:


Prostřeno – 2. 3. 2021 – OndrejV úterý 2. 3. 2021 uvaří v pořadu Prostřeno brigádník Ondrej (40), který se rozhodl přijít, uvařit a zvítězit. Do pořadu se přihlásil sám, protože rád vaří a chtěl by vyzkoušet, jaké to je vařit před televizní kamerou.

Pokud vyhraje, tak peníze použije na nové spotřebiče do kuchyně a nádobí. Což se hodí za každé okolnosti. Jídelníček sestavil spolu s rodinou, protože daná jídla mají rádi. Ovšem tatarák z lososa může být pořádný risk, který se nemusí vyplatit, protože se mezi soutěžícími mohou objevit lidé, kteří ryby zkrátka nejí.

Vyplatí se také počkat si na Ondrejův guláš. Jak asi bude chutnat, když on sám tvrdí, že pikantní jídla rád nemá? Jak se to dá skloubit? Guláš, který řeže, a chuť, která je nastavená jemně? Sledujte už v úterý!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Ondrej, v úterý 2. 3. 2021 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2. 3. 2021 – Ondrej:

Prostřeno – 2. 3. 2021 – Ondrej
Prostřeno – 2. 3. 2021 – Ondrej
Prostřeno – 2. 3. 2021 – Ondrej
Prostřeno – 2. 3. 2021 – Ondrej
Prostřeno – 2. 3. 2021 – Ondrej
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík