To Nikol na to jde odjinud, ta spoléhá na svůj nepřehlédnutelný dekolt. Ocení to ale soupeři? Někteří diváci určitě… Dva soutěžící nevaří doma, ale zdá se, že tentokrát to soupeři řeší méně než jídlo. A v tom se někdy nevyznají: pletou si moravského vrabce se španělským ptáčkem, nevědí, co je to kaldoun a v technologii konfitování také dost tápou. Už snad ale nikdy nezapomenou, odkud k nám přišel tatarský biftek.
A každý den čelí rozličným výzvám a úkolům mléčného týdne, mezi nimiž je třeba i výroba domácího sýra! Dá se to všechno vůbec stihnout? Kdo to na Ostravsku zvládne nejlépe a v slzách štěstí se nakonec překvapeně raduje nad výhrou 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!
Prostřeno 2.3. 2017 - Nikol – Moravskoslezský kraj
Ve čtvrtek 2.3. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno vyučená servírka, asistentka a mladá maminka Nikol (28). Ani Nikol, kterou baví dekorování interiérů a prodlužování vlasů, nepozve hosty k sobě domů, ale k příbuzným, jejichž byt pomáhala zařizovat a prý ho zná jak své boty. Občas ale stejně tápe, hlavně některé suroviny jí při vaření chybí a musí docela improvizovat. Nikol se ráda baví a parádí a v podobném duchu proběhne i čtvrteční večeře.
Hostitelka nabídne hostům i divákům pohled do svého omračujícího potetovaného výstřihu. Jednou se jí to skoro vymkne a David neví, kam s očima. Hostitelka musí improvizovat, i co se týče zábavy, která jí na poslední chvíli vybouchne. Původně pozvaný kouzelník se nedostaví a Nikol zvolí náhradní hru, jejímž pravidlům však moc nerozumí, naštěstí jí s tím pomohou tolerantní soupeři.
A nakonec si u Nikol docela pochutnají. Úspěch má úvodní domácí kuřecí paštika s bagetkou a brusinkami, Zdeněk přežije další, tentokrát kuřecí vývar s domácím kapáním. Hovězí na žampionech s jasmínovou rýží vypadá dobře, ale Nikol naštve, že hlavní chod je pro Marcelu „moc obyčejný“. Ona roštěnky za obyčejné rozhodně nepovažuje. A návštěva se dočká ještě dezertu s malinami, kávičky i lívanečků, což je úkol týdne.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Nikol,
ve čtvrtek 2. 3. 2017 od 17.35 na Primě.
Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová
Vendula Vrablová