Martin a Radim jsou taktici, i když každý jinak a Martin spíš z recese a radosti ze hry. Mladý vysokoškolák také na své hosty zkusí pár chemických pokusů. Snad to u něj ve vile nevybouchne. Stane se z toho dramatická bitva taktiků? Nebo to nakonec bude všem skoro jedno a odpustí si? Hosté mají pěkně mlsné jazýčky. Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!
Prostřeno – 19.4. 2018 – Martin:
Ve čtvrtek 19.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek týdne Martin (20). Vysokoškolák Martin pojal týden jako velkou taktickou hru, rád by se prý viděl v televizi. A nikdo neví, co od něj má čekat. Podle tajemného menu i ohledně bodování. Martin navíc umí překvapit sám sebe. Třeba jeho úkol týdne bude premiéra, ale úspěšná! Dokonce i přesto, že svůj olivový chlebík navrchu spálí.
Martin je spíš takový pokerový hráč, chvílemi až flegmatik. Prostě mladý recesista, který miluje kostýmy, své hosty přivítá převlečený za banán a pozve je do svého nikterak naklizeného studentského pokoje a pobaví legrační troubou v jinak pěkné kuchyni rodinného domu. Své chody zahalí do tajemných, místy až provokativních názvů. Co je třeba takový starter „tajemná špona“?
Závitek, ale nikoli kovový, nýbrž šunkový a s náplní z másla a nivy. Martin při tom trochu zadře tyčový mixér, ten bude ještě potřebovat na přípravu svého „lehce vařeného, lehce zeleného, čistě veganského druhého chodu“, který je ochucený mátou. I tato kombinace soupeřům zachutná. Špatné není ani „kuře v kari župánku s národní čínskou rýží“, které je ale pro soutěžní večeři možná až moc snadné.
Nevadí, on to hostitel nakonec zkomplikuje svými pokusy, některé si vyzkouší i sám na sobě. Následuje totiž „(ne)chutná chemka“, improvizovaný pokus s molekulární kuchyní, dezert má chutí připomínat zmrzlinu. A chemická je i zábava. Koho bude bavit a kdo si pochutná na neobvyklém dezertu?
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
ve čtvrtek 19.4. 2018 od 17.50 na Primě
Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová
Vendula Vrablová