Ve hře jsou i čtyři drůbeží vývary. Jsme totiž na severu republiky, je zima, a přestože všechny soutěžící hřeje mládí a popohání soutěživost, ať se v Ústeckém kraji pěkně zahřejí! A také dopálí, protože si vážně nic nedarují. Jak uspějí tři ambiciózní muži a dvě mladé ženy v soutěži o 50 000 korun? Všichni chtějí vyhrát a vůbec se tím netají! Sledujte Primu a své oblíbené Prostřeno!, které bude tentokrát dost napínavé…
Prostřeno 19.2. 2014 – Veronika:
Ve středu 19.2. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno studentka a chovatelka Veronika (24). Středa patří budoucí učitelce Veronice, která s přítelem chová exotická zvířata, nejradši má asi ale kuřata. Aspoň k jídlu. Středeční večeře je totiž „kuřecí maraton“:
Těstovinový salát s kuřecím masem předchází kuřecímu vývaru s celestýnskými nudlemi, následuje maghrebské kuře, naštěstí dobrý jablkový koláč je už bez masa. Veroničino jídlo v pořadu Prostřeno s datem 19.2. 2014 lépe chutná, než vypadá, a tak se soutěžící docela najedí, nezklame ani nadstavbová pikantní mexická polévka.
Ivan, který se na menu v pořadu Prostřeno s datem 19.2. 2014 moc netvářil, dokonce zapomene jíst rukama, nebo ho to už přestalo bavit? Arabský recept na kuře je dobrý, jen ta pečená rýže se úplně nepovedla, ale suverénní Veronika chyby nepřizná. A baví se.
Vít se už pasoval na samozvaného gastronomického znalce týdne - prý bezpečně pozná, zda jsou fazole v polévce čerstvé, nebo z plechovky.
Opravdu? Zatím nejoriginálnější zábava připomíná úkoly ze soutěže Pevnost Boyard. Hostitelka má doma krajtu, kraby, štíry. Soutěžící dostanou odměnu, ale musí si pro ni vlastnoručně sáhnout do terária…
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Veronika,
ve středu 19.2. 2014 od 18.00 na Primě
ve středu 19.2. 2014 od 18.00 na Primě