Jak si všichni amatérští kuchtíci poradí s úkolem týdne, kterým je tentokrát příprava rajčat, respektive pokrmu z nich, a navíc zařazení takového pokrmu do vlastního jídelníčku, v duchu úsloví: Hlavně nenápadně? Jak jej nakonec jednotliví účastníci Prostřeno! zakomponují do svého menu, aby spolusoutěžící nepoznali, že jde o jídlo, které v původním jídelníčku uvedeno nebylo?

Prostřeno – 18.6. 2020 – Vladimír:
Ve čtvrtek 18.6. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno myslivec Vladimír (66). Vladimír vystudoval gymnázium a poté si udělal nástavbu na lesnické průmyslovce. Pracoval pro zahraniční obchod 25 let – nákup dřeva, dovoz dřeva pro nábytkářský průmysl. Poté pracoval pro hotel Four Seasons v Praze jako průvodce a osobní řidič. Nakonec se z rušné Prahy odstěhoval a nyní bydlí v hájence, kterou miluje. Do Prostřeno! se přihlásil sám, ovšem vše důkladně konzultoval se svou manželkou. Jeho menu nemůže být jiné než zvěřinové.
Nabídne nejen rozličné tataráky, ale také polévku z bažantích slepic, nadívané koroptve… Snad jen, že dorty z masa být nemohou. Jak se na jeho kouzlení v kuchyni dívají ostatní soupeři, a hlavně, jak neobvyklá jídla ohodnotí? Povede se Vladimírovi zaujmout nedostupnými kousky masa, nebo naopak spolustolovníkům zkazí chuť, protože lesní zvířátka jsou přece tak roztomilá? Je fakt, že o infarktové okamžiky nebude nouze. Sledujte Prostřeno! už ve čtvrtek!