Martin a Radim jsou taktici, i když každý jinak a Martin spíš z recese a radosti ze hry. Mladý vysokoškolák také na své hosty zkusí pár chemických pokusů. Snad to u něj ve vile nevybouchne. Stane se z toho dramatická bitva taktiků? Nebo to nakonec bude všem skoro jedno a odpustí si? Hosté mají pěkně mlsné jazýčky. Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!
Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan:
Ve středu 18.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno stydlivý Jan (25). Referent Jan bydlí se svým bratrem, ale dámy se chvíli domnívají, že je snad gay. A nebojí se zeptat, proto se dozvědí, jak se věci v Honzově bydlení i orientaci vlastně mají. Odborný referent prostě momentálně nemá holku a třeba si ji prostřednictvím pořadu najde? Vždyť vařit umí dobře a v jídle se vyzná. Něco mu pokazí nervozita, na něčem by to chtělo ještě trochu zapracovat, ale jinak všechna čest.
Mladý hostitel nešetřil na surovinách, investoval do čerstvého lososa a kupovaného králíka. Honzovi se při vaření třesou ruce a ošklivě se řízne, dokonce tak, že se mu rána rozkrvácí i druhý den a uprostřed týdne zašpiní zčásti i příbory a nádobí. Přesto zvládne dokončit špenátový krém, který by byl lepší asi jemnější. Dobře dopadne pečené králičí stehno na kořenové zelenině, podávané s bramborovými špalíčky a kedlubnovým zelím. To dopadne nejhůře, prý je nahořklé, ale králík je šťavnatý a opečené špalíčky se k jídlu dobře hodí.
Hostitel se pustí i do pečeného moučníku, i když se klepe, že mu cheesecake dobře neztuhne – ale vyjde to! Tahle mladá mlsná parta umí název dezertu vyslovit a také ví, jak má cheesecake chutnat. Přesto se bude u stolu docela kritizovat. Ustojí Honza kritické hlasy? Odhalí už někdo oba taktiky? A co legrační zábava s těstovinovou písmenkovou abecedou? Pobaví mladé a neklidné?
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan,
ve středu 18.4. 2018 od 17.50 na Primě
Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová
Vendula Vrablová