Ve hře jsou i čtyři drůbeží vývary. Jsme totiž na severu republiky, je zima, a přestože všechny soutěžící hřeje mládí a popohání soutěživost, ať se v Ústeckém kraji pěkně zahřejí! A také dopálí, protože si vážně nic nedarují. Jak uspějí tři ambiciózní muži a dvě mladé ženy v soutěži o 50 000 korun? Všichni chtějí vyhrát a vůbec se tím netají! Sledujte Primu a své oblíbené Prostřeno!, které bude tentokrát dost napínavé…
Prostřeno 17.2. 2014 – Vít:
V pondělí 17.2. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno samozvaný food kritik Vít (26). Je vůbec něco, čemu Vítek nerozumí? „Baví mě se v jídle šťourat a baví mě ho řešit,“ netají se ´všeználek´ z Kadaně. Co si připravil pro své soupeře? Králičí paštiku, slepičí polévku a moderní odlehčenou svíčkovou s karlovarskými knedlíky, na kterou se dost načekají. Knedlíčky v polévce hostům nechutnají, zato křehké tartaletky ano.
A povinný úkol v pořadu Prostřeno s datem 17.2. 2014 zvládne Vít hravě – koupí nachos a k tomu umíchá dvě salsy. Přestože jsou soupeři mladí vrstevníci, teprve čtyřiadvacetiletá Veronika na hostitele působí jako mrzutá důchodkyně. Také ho překvapí chování kolegy Ivana. Má prý rád takový přírodní styl stolování – občas jí rukama, hrabe se v jídle, omáčku vylizuje z talíře a vidličku si strká za ucho – kdo to kdy viděl? Chce na sebe jen upozornit, nebo je opravdu takový svéráz?
Ale ani Vít nepůsobí na konci svého večírku v pořadu Prostřeno s datem 17.2. 2014 ´comme il faut´. Copak se sluší, aby měl hostitel košili flekatou jako dalmatin? Tak vášnivě totiž mixoval svoji omáčku ke svíčkové, s níž už jednou uspěl na mistrovství na druhém místě, ale nyní by s ní rád vyhrál 50 000 korun. Poznají soupeři, že pozorný hostitel Vít nevaří doma, ale že mu poskytla azyl jeho sestra? To uvidíme již v pondělí 17.2. 2014 v pořadu Prostřeno.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Vítek,
v pondělí 17.2. 2014 od 18.00 na Primě
v pondělí 17.2. 2014 od 18.00 na Primě