Gabriela vystudovala Jihočeskou univerzitu. Před třemi lety si koupila zemědělskou usedlost na Tachovsku, kterou svépomocí zrekonstruovala v retro stylu a tráví zde veškerý volný čas. Gábina pracuje v Praze – přes týden proto přespává u rodičů, aby neměla tak daleko do práce. Dělá personalistku v logistické firmě. Je svobodná a bezdětná. Dříve ráda a hodně cestovala, není tráví většinu volného času na své chalupě, kde je hodně práce. Do pořadu se nepřihlásila sama, ale bere to jako výzvu a dobrou zkušenost. Peníze by investovala do hospodářství.
Prostřeno – 17. 10. 2018 – Gabriela:
Charakter: Prý přátelská a komunikativní, lehce flegmatická i sarkastická a upřímná – neumí se přetvařovat.
Zájmy: Ráda jezdí na kole, chodí po horách a věnuje se farmaření a zemědělství. Má ovce, kozy, slepice, husy a králíky. Pěstuje si vlastní zeleninu. Občas si zajde do kina nebo do divadla.
Vztah k vaření: Ráda hostí lidi, tudíž ji baví i vaření. Připravuje českou kuchyni a vždy klade důraz na suroviny, ráda obměňuje a zkouší nové recepty.
Chutě: Mezi její oblíbená jídla patří moravský vrabec, zelí a bramborový knedlík.
Nesnáší: Moc nemusí luštěniny a vnitřnosti. Nikdy by nesnědla syrové vnitřnosti. Při stolování jí vadí srkání a mlaskání. Nemá ráda, když někdo dochucuje jídlo solí, pepřem a polévkovým kořením ještě před ochutnáním.
Motto: Přes překážky ke hvězdám!
Očekávání: Těší se, že pozná zákulisí natáčení pořadu a nové lidi.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Gabriela,
ve středu 17.10. 2018 od 17.50 na Primě
Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová
Vendula Vrablová