Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.01. 2025
Dnes má svátek Břetislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora

16. 12. 2013 | Poslední díl
Prostřeno! vyvrcholí vánočním speciálem z anglického Brightonu, kde se o 1637 liber utkají Češi a Slováci, kteří tu našli svůj nový domov. Podle nepřehlédnutelného Richarda je Brighton super přímořské letovisko, kde jsou krásná mola a pláže.

Najdeme tu indický chrám, útes s majákem, nejstarší akvárium v Anglii i romantické uličky s typickými domky, zajímavými obchůdky a lákavými restauracemi. V takových domcích bydlí i někteří naši krajané, které reprezentují čtyři ženy a jeden muž.

Prostřeno 16.12. 2013 - BarboraKaždý z nich si do pořadu Prostřeno připraví večeři na téma Vánoce – někdo českou, někdo slovenskou, někdo veganskou nebo typicky anglickou. Co si hostitelky počnou s veganem, který navíc nesolí a všechno jí čínskými hůlkami?! Jak se hostitelé vypořádají s úkolem týdne připravit vánoční specialitu či představit nějaký vánoční zvyk? Kdo se za kanálem opravdu vytáhne a stane se hostitelem týdne?

Prostřeno – 16.12. 2013 – Barbora:


V pondělí 16.12. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno pracovitá podnikatelka Barbora (37). Barbora se jako první bude muset vyrovnat s úkolem, který pro soutěžící nachystal štáb. Připraví menu z restaurace, které jí před pár týdny zachutnalo, jen sehnat recepty byl prý trošku problém.

Bářin přítel v pořadu Prostřeno s datem 16.12. 2013 zažehne krb a v útulném domku okamžitě zavládne slavnostní atmosféra. Pečený lilek by mohl ochutnat i vegan Richard – až na ten kozí sýr. A také houbovku... Houby jsou ale delikátní téma. Jedna soutěžící je nejí a v Anglii prý nikdo na houby nechodí.

Na fazolky a cuketový salát s tahini dresinkem se v pořadu Prostřeno s datem 16.12. 2013 Richard těší, stejně jako na fenykl a dýni – přílohu k pečeným jehněčím kotletkám. Ty jsou ale bohužel moc vypečené. Jaký bude cheesecake s pomerančovou čokoládou? Pečený, nebo jen chlazený?

Proč „naši“ stolují s korunami na hlavě? Co prozradí hostům rozříznutá jablíčka? Jak dopadne vědomostní kvíz? A jak souvisí zdravá strava s touhou po slivovici, jíž se dožaduje Richard? To uvidíme již v pondělí 16.12. 2013 v pořadu Prostřeno.

Na první večeři vládne u stolu slibně nespoutaná nálada, hostitelka ale nepije a má k tomu dobrý důvod.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
v pondělí 16.12. 2013 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora:

Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora
Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora
Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora
Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora
Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles