Jak to vypadá, když se podává netradiční hostina s velkými ambicemi? Její organizátor Matěj má citlivou duši, oko a vkus umělce a velmi netradiční přístup k vaření. Soupeři žasnou a na čtvrteční večer hned tak nezapomenou. To světoběžník a fanfarón Erik společnost spíš baví a uvaří „levou zadní“.
Gurmán Jarda má jídlo a společnost upřímně rád, s masem se přímo mazlí. Pražákům je hej a cítí se u něj jako doma. Nikdo není velký taktik či protiva, nikdo se nepovyšuje a nikdo se nepohoršuje ani nenimrá v jídle. Těšte se proto na tolerantní partu i kuchařskou inspiraci v srdci Čech v obvyklém podvečerním čase na Prima family a sledujte Prostřeno!
Prostřeno 15.2. 2013 – Jaroslav:
V pátek 15.2. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno gurmán a stavař Jaroslav (37). Amatérský sportovec a kuchař Jaroslav pozve své hosty do velikého bytu na Vinohradech, kde rád přijímá návštěvy. V kuchyni má za tím účelem dokonce pípu s pivem. Všichni očekávají příjemné prostředí a dobré jídlo, což taky Jaroslav v pořadu Prostřeno do puntíku splní.
Recept na předkrm, salát Kowalik z uzeného kuřete, ananasu a kukuřice, si Jaroslav přivezl z Polska – všem šmakuje. Polévka je oblíbený babiččin recept, hlavním chodem bude kančí na rozmarýnu. Kuchař udělá do masa hluboké zářezy, které kromě snítek rozmarýnu ještě proloží švarcvaldskou šunkou. Poctivá polévka má základ z jíšky a zeleniny, neošizené jsou i šťouchané brambory se slaninou a jarní cibulkou. V pátek 15.2. 2013 se máme opět na co těšit!
„Opitý dort“ je prý na rodinném repertoáru odnepaměti a ještě se neomrzel. Zachutná i hostům? Na moučník s rumem se těší Terka, která ale nejí divočinu, zato Karolíně, Erikovi a Matějovi se už sbíhají sliny… Jako největší hráč se u karetní zábavy projeví Matěj. Jak známo, tichá voda břehy mele… Kdo to ale ve finále vyhraje? To uvidíme v pořadu Prostřeno již v pátek 15.2. 2013!
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jaroslav,
ve čtvrtek 15.2. 2013 od 18.00 na Prima family
ve čtvrtek 15.2. 2013 od 18.00 na Prima family