Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13. 4. 2022 – Jaroslav

13. 04. 2022 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. V pražském a středočeském Prostřeno! si to u ploten, sporáků, vařičů, indukcí a dalších spotřebičů rozdají tři muži a dvě ženy. Komu půjde jeho herecký koncert lépe, a kde to bude hrát falešně? Pět soutěžících různého věku i profesí chce jediné. Vyhrát a dokázat to. Kdo však nakonec zvítězí? Tentokrát to bude pořádně napjaté a je jasné, že i příprava úkolu týdne, už na první pohled poměrně složitého, může zamíchat kartami.

Půjde o přípravu vajec a jejich zakomponování do menu tak, aby tuto zapeklitost navíc nikdo nepoznal. Kdo odhalí, že na talířích je něco, co se v menu nevyskytovalo, a tedy začne hloubat nad důvodem servírování této lahůdky? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 13. 4. 2022 – Jaroslav:


Prostřeno – 13. 4. 2022 – JaroslavVe středu 13.4.2022 uvaří v pořadu Prostřeno dlaždič a řidič Jaroslav (51), který o sobě tvrdí, že je workoholik. Žije s manželkou, která má dospělé děti z předešlého vztahu. Do pořadu ho přihlásila jeho sestra – je to sázka. Jeho sestra Renata Seidlová už totiž v našem pořadu účinkovala a s Jaroslavem soutěží, kdo získá víc bodů.

Jaroslav už má nějaké zkušenosti s natáčením. Budou se mu během jeho dne hodit, nebo zjistí, že zábavné soutěže jsou přece jen trochu něco jiného než vaření? A jak si poradí s vejci? Jak se středečnímu hostiteli jeho večer povede? Dívejte se!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Jaroslav,
ve středu 13. 4. 2022 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13. 4. 2022 – Jaroslav:

Prostřeno – 13. 4. 2022 – Jaroslav
Prostřeno – 13. 4. 2022 – Jaroslav
Prostřeno – 13. 4. 2022 – Jaroslav
Prostřeno – 13. 4. 2022 – Jaroslav
Prostřeno – 13. 4. 2022 – Jaroslav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !