Jak to vypadá, když se podává netradiční hostina s velkými ambicemi? Její organizátor Matěj má citlivou duši, oko a vkus umělce a velmi netradiční přístup k vaření. Soupeři žasnou a na čtvrteční večer hned tak nezapomenou. To světoběžník a fanfarón Erik společnost spíš baví a uvaří „levou zadní“.
Gurmán Jarda má jídlo a společnost upřímně rád, s masem se přímo mazlí. Pražákům je hej a cítí se u něj jako doma. Nikdo není velký taktik či protiva, nikdo se nepovyšuje a nikdo se nepohoršuje ani nenimrá v jídle. Těšte se proto na tolerantní partu i kuchařskou inspiraci v srdci Čech v obvyklém podvečerním čase na Prima family a sledujte Prostřeno!
Prostřeno 13.2. 2013 – Karolína:
Ve středu 13.2. 2013 v pořadu Prostřeno uvaří maminka Karolína (24).
„Určitě bych chtěla vyhrát, s tím jdu do pořadu,“ netají se hezká Karolína, která má ale smůlu. Zamlklá Karolína je v pořadu Prostřeno nervózní, nevaří v domácím prostředí, nýbrž v polních podmínkách u kamaráda.
Stísněný interiér sehraje svou roli, stejně jako cizí kuchyně, kde chybí spousta věcí. Karolína chce zabodovat českou klasikou, polévkou z vepřových kostí s vlastními nudlemi a moravským vrabcem se dvěma druhy knedlíků, bílým a červeným zelím a dušeným špenátem. Bohužel je úvod rozpačitý: šopský salát se musí obejít bez balkánského sýra, na který Karolína ve středu 13.2. 2013 zapomněla.
„Když jsem jedl předkrm, tak jsem si říkal, co nás dneska ještě čeká,“ přiznává se u stolu Matěj. Vychladlé bramborové knedlíky neviděly sůl, moravský vrabec je pro Erika příliš mastný, zato pro Matěje je to „lepší než ze školní jídelny“.
Na pivo Karolína nezapomněla, ale z nervozity ho skoro zapomene nabídnout. Závěrečný „čokoládový sen“ je nejpovedenější chod jejího menu. Spraví hostitelce reputaci? To uvidíme již ve středu 13.2. 2013 v pořadu Prostřeno.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Karolína,
ve středu 13.2. 2013 od 18.00 na Prima family
ve středu 13.2. 2013 od 18.00 na Prima family