Jak to vypadá, když se podává netradiční hostina s velkými ambicemi? Její organizátor Matěj má citlivou duši, oko a vkus umělce a velmi netradiční přístup k vaření. Soupeři žasnou a na čtvrteční večer hned tak nezapomenou. To světoběžník a fanfarón Erik společnost spíš baví a uvaří „levou zadní“.
Gurmán Jarda má jídlo a společnost upřímně rád, s masem se přímo mazlí. Pražákům je hej a cítí se u něj jako doma. Nikdo není velký taktik či protiva, nikdo se nepovyšuje a nikdo se nepohoršuje ani nenimrá v jídle. Těšte se proto na tolerantní partu i kuchařskou inspiraci v srdci Čech v obvyklém podvečerním čase na Prima family a sledujte Prostřeno!
Prostřeno 12.2. 2013 – Erik:

Jaká bude Erikova panenka na sýru a ještě se sýrovou omáčkou? To uvidíme již v úterý 12.2. 2013 v pořadu Prostřeno.
Chuťově zajímavé jsou pečené brambory se sněhem. Salátek s dresinkem a restovaným lososem nikoho nezarmoutí a „jemná krémová polévka s příchutí rajčat“ je dost výrazná – Erik v hrnci utopí tři velké protlaky a hodně česneku. Bude stát výsledek za to? To zjistíme již v úterý 12.2. 2013.
Jablečný štrúdl Erik bohatě potře žloutky a oflambuje ovoce – výsledek ale nakonec neohromí. I když Jarda marně přemýšlí o tom, co by udělal jinak, pro Matěje se večeře trochu vleče. Potěší ho ale barmanský minikurz a přítomnost sympatické barmanky.
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Erik,
v úterý 12.2. 2013 od 18.00 na Prima family
v úterý 12.2. 2013 od 18.00 na Prima family