Druhý muž týdne Tomáš si na „stará kolena“ pořídil tři malé děti. Nebydlí úplně komfortně a výhra by se mu jistě hodila, stejně jako motorkářce Hance, která se rozvádí, nebo Katce na mateřské dovolené. I dál se bude bojovat hlavně snahou o nejlepší menu a pobavení soupeřů. Tentokrát půjde o klasičtější pokrmy, hodně se bude podávat vepřové maso, které bude na hlavní chod hned třikrát.
A třikrát se hostitelé také pokusí své soupeře zaujmout a pobavit různými znalostními testy. A nejen to – jednou budou při konzumaci moučníku dokonce přepadeni zloději! Úkolem týdne budou všelijaké placky a placičky, ale pozor – nikoliv bramborové!
Je tudíž třeba zariskovat a povzbudit vlastní fantazii. Kdo ze soutěžících uspořádá nejlepší večírek? A kdo získá největší sympatie diváků a tím si vylepší domácí rozpočet o 10 tisíc korun? To teprve uvidíme. Dívejte se každý všední den na Prostřeno! a hlasujte! I vy můžete získat odměnu deset tisíc!
Prostřeno – 11.4. 2018 – Barbora:
Ve středu 11.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno vyučená cukrářka Barbora (25). Bára připraví hostům moderní menu a na jídelním lístku to vypadá slibně. Ani ona ale nevaří doma, protože bydlí momentálně s maminkou, která si nepřeje, aby se u ní doma natáčelo.
A protože Bára se sestrou už v minulosti dva roky bydlela, zná to u ní jak své boty, dokonce má v bytě ještě své zázemí, takže je to tak napůl. Jenže Tomášovi se to nelíbí a slibuje za to nějaké body dolů. Bára začne svou večeři bruschettou, kterou považuje za snadný, ale celkem spolehlivý předkrm; nedá moc práce, ale hostům většinou chutná. Někomu přesto vadí, že na bruschettu hostitelka neupekla vlastní pečivo.
Všichni se docela těší na polévku, což je poctivý hovězí vývar s domácími nudlemi, který vypadá, že by mohl být docela silný, jenže prý není. Alespoň podle Jiřího je průměrný, až podprůměrný a bohužel slabý. Barboře hodně chutná minutkové maso s bramborem, proto se na hlavní chod spolehne na vepřovou panenku a šťouchačky, což se jí povede.
Jídlo ale doprovodí dvě omáčky - pepřová a žampionová, a ty už slaví menší úspěch. Pepřová je prý peřová až moc, v žampionové je zase moc mouky i cibule. Jak dopadne pečený cheesecake? Bude aspoň moučník nezpochybnitelným úspěchem třetího večera? To by mohlo vyjít, když je Bára vyučená cukrářka…
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
ve středu 11.4. 2018 od 17.50 na Primě
Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová
Vendula Vrablová