Jak to vypadá, když se podává netradiční hostina s velkými ambicemi? Její organizátor Matěj má citlivou duši, oko a vkus umělce a velmi netradiční přístup k vaření. Soupeři žasnou a na čtvrteční večer hned tak nezapomenou. To světoběžník a fanfarón Erik společnost spíš baví a uvaří „levou zadní“.
Gurmán Jarda má jídlo a společnost upřímně rád, s masem se přímo mazlí. Pražákům je hej a cítí se u něj jako doma. Nikdo není velký taktik či protiva, nikdo se nepovyšuje a nikdo se nepohoršuje ani nenimrá v jídle. Těšte se proto na tolerantní partu i kuchařskou inspiraci v srdci Čech v obvyklém podvečerním čase na Prima family a sledujte Prostřeno!
Prostřeno 11.2. 2013 – Tereza:
V pondělí 11.2. 2013 v pořadu Prostřeno uvaří kadeřnice Tereza (29):
V případě první hostitelky, středočeské kadeřnice Terezy, kovářova kobyla bosa nechodí. Usměvavá mladá žena hned zaujme ohnivou barvou svého upraveného účesu, který ladí s červeným prostíráním a kachličkami v moderní kuchyni.
Co v pořadu Prostřeno s datem 11.2. 2013 mladá maminka Tereza plánuje? Bohatou variaci oblíbených předkrmů – tataráček, doma naložený hermelín, k tomu caprese s vlastním pestem a papriky s pikantním tvarohem. Tereza nepodceňuje dochucení a chce si soupeře získat už prvním chodem.
Na hlavní chod uvaří v pořadu Prostřeno panenku s fazolkami a jemným bramborovým pyré a k tomu vychladí lehký dezert z tvarohu, pudinku, smetany a malin. Bude to tak dobré, jak to zní? Ochutná Karolína tatarák, který ještě nikdy nejedla? To zjistíme již v pondělí 11.2. 2013 v pořadu Prostřeno.
Tereza válí v kuchyni i na parketě místní hospůdky, kde všem nabídne závěrečný lahodný drink. Stmelí společný tanec v kruhu kolektiv, který ještě čeká dobrý dezert s likérem?
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Tereza,
v pondělí 11.2. 2013 od 18.00 na Prima family
v pondělí 11.2. 2013 od 18.00 na Prima family