I společnost v pořadu Prostřeno je pestrá – dva rozdílní mladí muži a tři zkušené ženy, které mají vaření tak zvaně „v paži“. Jako by se ani nehrálo o padesát tisíc. A aby to talentovaní Západočeši neměli tak jednoduché, musí k tomu uvařit ještě krajová lidová jídla. Znají je?
Recepty na kočičí štajryš, číčánky, machout, knedluraj a žebračku by se mohly šiknout před výplatou. Legráckou týdne je, že nejštíhlejší Tomáš je překvapivě největším jedlíkem týdne. Dojídá po ostatních, přidává si a jednou dokonce dostane výslužku. Celých pět dnů se laťka houpe nebezpečně vysoko, je opravdu na co se dívat. Těšte se na Prostřeno z Plzeňska!
Prostřeno – 11.11. 2013 – Martin:
V pondělí 11.11. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno bubeník Martin (24). Všestranný a zemitý sympaťák Martin pozve hosty do útulného venkovského stavení. Martin působí klidně, ale má toho před sebou hodně. A navíc musí připravit krajový kočičák, který v pořadu Prostřeno s datem 11.11. 2013 fikaně zakombinuje do svého předkrmu – žampionů plněných brynzou.
„Všechno je to takový divoký,“ představuje v pořadu Prostřeno s datem 11.11. 2013 mladý hostitel Martin první slavnostní menu. Kachní kaldoun s knedlíčky by mohl být teplejší, hlavní chod má zajímavou přílohu. Maso na kančí se šípkovou omáčkou dodal kamarád myslivec, jaké budou mandlové krokety z brambor a špaldové mouky? To uvidíme již v pondělí 11.11. 2013.
Slibně vypadá maminčino tiramisu ze šlehačky, mascarpone a několika druhů lesního ovoce. I když to jde Martinovi v kuchyni od ruky jedna radost, čas v kuchyni letí jako splašený. Příjemný a milý hostitel Martin si v pořadu Prostřeno s datem 11.11. 2013 na nic nehraje a těší ho, že hosté „snědli, co se do nich vešlo“. Hostitele kromě hudby baví motokros a jízda na čtyřkolce, kterou zprostředkuje kolegům. Sveze se i nejstarší Hanka?
Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v pondělí 11.11. 2013 od 18.00 na Primě
v pondělí 11.11. 2013 od 18.00 na Primě
Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová