Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 10. 6. 2021 – Aranka

10. 06. 2021 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Bude totiž plné tradic a folkloru. Kdo zaujme svým menu, kdo kulturní vložkou a kdo přístupem k hostům? Bude se někdo vůči někomu vymezovat, nebo bude tento týden v kuchyních i u stolů veskrze upřímný? Najde se v tomto týdnu někdo, kdo bude chtít vyhrát za každou cenu, a ostatní jej rychle odhalí? Jak si soutěžící poradí s úkolem týdne, kterým je krajová souborová chuťovka?

Připraví ji opravdu všichni, nebo se někdo na takovou práci navíc vykašle? Kdo se v tomto týdnu u plotny předvede, kdo bude kout pikle a kdo taktizovat, protože se výhry už nemůže dočkat? To vše už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17.50 na Primě a dozvíte se víc.

Prostřeno – 10. 6. 2021 – Aranka:


Prostřeno – 10. 6. 2021 – ArankaVe čtvrtek 10. 6. 2021 uvaří v pořadu Prostřeno manažerka Aranka (53), která se odvážila vařit za všechny z jejího kroužku. Nikdo jiný totiž neměl odvahu postavit se před kameru. Aranka je pyšnou babičkou – má vnučku Mateu, které je šest let a vystupuje ve Slováckém krúžku Charvatčané v dětském sboru. Pokud by vyhrála, peníze by věnovala Slováckému krúžku. Jako zábavu si pro své hosty připraví zpěv a tanec v klubovně.

Menu připravila z jídel, která jsou připravitelná v daném čase, a navíc je přesvědčená o tom, že by mohla hostům chutnat. Sama o sobě tvrdí, že je aktivní, má ráda práci a nemá ráda zahálení. Vše se snaží mít naplánované a nemá ráda, pokud někdo tvrdí, že něco nejde. Pokud na to přijde, tak i klidná Aranka umí občas vybouchnout. Jaký průběh bude mít tedy její pobyt v kuchyni? Sledujte už ve čtvrtek.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Aranka, ve čtvrtek 10. 6. 2021 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 10. 6. 2021 – Aranka:

Prostřeno – 10. 6. 2021 – Aranka
Prostřeno – 10. 6. 2021 – Aranka
Prostřeno – 10. 6. 2021 – Aranka
Prostřeno – 10. 6. 2021 – Aranka
Prostřeno – 10. 6. 2021 – Aranka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !