Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8. 11. 2021 – Jiří

8. 11. 2021 | Poslední díl
Tři ženy a dva muži. Tedy ženy v mírné převaze a záleží na tom, jak se k plotně postaví muži a zda se nechají převálcovat, nebo jestli to vše bude úplně jinak. Servírovaná menu budou různorodá. Od jídel s nádechem Orientu přes italské dobroty až k české klasice. Moravskoslezští kuchaři zkrátka předvedou, co v kuchyni dovedou. A že toho bude hodně! Koho zaujme národní kuchyně, komu zachutnají dobroty z ciziny? A kdo se bude věnovat výhradně jídlu, kdo taktice?

A kdo zvládne připravit úkol týdne, kterým bude příprava kachničky? Kdo jako první odhalí, že se jedná o něco navíc? Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 8. 11. 2021 – Jiří:


Prostřeno – 8. 11. 2021 – JiříV pondělí 8. 11. 2021 uvaří v pořadu Prostřeno mechanik Jiří (34), který se živí jako mechanik a vaření je jeho velkým koníčkem. Do pořadu se přihlásil sám, protože by rád vyzkoušel nová jídla. Pokud by vyhrál, tak by peníze odložil na nový dům. Toto menu si vybral, protože se skládá z jídel, která mu chutnají.

Jako zábavu si pro své hosty připraví hádání českých filmů. Je poměrně akční a uvidíme, jakou akci předvede ve své kuchyni. Jak se popasuje s úkolem týdne a bude mít chuť vše vzdát, nebo se o každý bod opravdu porve? Sledujte už v pondělí, jak tohle dopadne!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Jiří,
v pondělí 8. 11. 2021 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 8. 11. 2021 – Jiří:

Prostřeno – 8. 11. 2021 – Jiří
Prostřeno – 8. 11. 2021 – Jiří
Prostřeno – 8. 11. 2021 – Jiří
Prostřeno – 8. 11. 2021 – Jiří
Prostřeno – 8. 11. 2021 – Jiří
Prostřeno – 8. 11. 2021 – Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !