Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 5.9. 2016 - David

5. 09. 2016 | Poslední díl
V Prostřeno! nás tentokrát čeká ryze pražská pětka. I když - většina hostů jsou „náplavy“, hrdou Pražačkou křtěnou Vltavou je snad jen servírka Tereza. Hosté jsou mladí, zralou výjimkou je Naděžda, která vaří jako poslední, ale s mladými si rozumí. Dobrá parta i dobře vaří, místy výborně. Nikdo se nehádá a přehnaně netaktizuje, až na jednu výjimku. Pondělní hostitel David občas zlobí a provokuje. Hlavně Naděždu, někdy je to legrace, občas je to přes čáru.

U stolu sedí přes Nadino napomenutí dál v kšiltovce a na jídlo se moc netváří, ale holky se nedají a dostane na zadek. Dokonce v limuzíně! Také se bude muset svléknout a předvést svoje tetování při ohnivé show. Protože zábava, ta je silným prvkem tohoto týdne z metropole. Čemu ještě Pražáci neuniknou?

Prostřeno 5.9. 2016 - DavidÚkolu týdne - sýrovým roládám. Občas si popletou postup, ale nakonec to nějak zamotají a většinou je to i k jídlu. A v neděli se tato prima parta sejde znovu na Poslední večeři. Jak budou hosté reagovat, když budou společně sledovat ukázky? Co se stane, až se dozví, jak kdo bodoval? Dojde k rozhřešení starých hříchů nebo nebude potřeba nic řešit? Sledujte Prostřeno!

Prostřeno 5.9. 2016 - David:


V pondělí 5.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno barman David (21). Jako první uvaří barman David, bezesporu největší číslo pražského týdne. Mladý kluk, který jen zřídka a nerad sundává z hlavy svoji nerozlučnou „bejsbolku“, žije v Praze teprve rok. Do hlavního města ho přivedla jeho záliba a zároveň profese. Showman David, který rád provokuje a zlobí, se ale v pondělí snaží. Připraví odlehčenou moderní kuchyni bez polévky, se dvěma předkrmy, studeným a teplým.

Prvním je „mangové carpaccio s mozzarellou a chilli dipem“, druhým „pečené barevné půlečky“, což jsou zapečené gratinované papriky. Hlavní chod je údajně „kuřecí prso supreme s pórkovým přelivem a bramborovým fondánem“, proč tedy budou kuřecí stehýnka? To by nakonec nikomu nevadilo, kdyby se v troubě lehce nepřipekla. Světácky znějící bramborová příloha je spíš zklamáním. Co ale zklamáním není, je Davidova zábava. Jako barman se účastní všelijakých show a kouzlení s ohněm k tomu patří. I ostatní si mohou vyzkoušet něco z čarování s plameny, někteří si to ale klidně odpustí.

Davidovo tetování je opravdu výtvarná galerie a bylo co sledovat a komentovat, když se ke své show obnažil do půl těla. Naděždě to ale nestačí a show pokračuje: musí svléknout i kalhoty a ukázat ještě omalovánky na nohou. Taktik týdne hosty nakrmil, napojil a pobavil a v pondělí to zvládl včetně úkolu týdne dost dobře. Ještě o něm ale uslyšíme…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel David,
v pondělí 5.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 5.9. 2016 - David:

Prostřeno 5.9. 2016 - David
Prostřeno 5.9. 2016 - David
Prostřeno 5.9. 2016 - David
Prostřeno 5.9. 2016 - David
Prostřeno 5.9. 2016 - David
Prostřeno 5.9. 2016 - David
Prostřeno 5.9. 2016 - David
Prostřeno 5.9. 2016 - David
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !