Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26.3. 2018 – Naděžda

26. 03. 2018 | Poslední díl
Velikonoční Prostřeno! bude zčásti mezinárodní. U stolu se sejdou nejen Češi, ale také jeden Slovák, Řek a Polák. Samí třicátníci. Pro Naděždu je symbolem Velikonoc beránek. Pro Řeka Vasilise jsou tyto svátky velmi důležité, jde o příchod jara, kdy lidé chodí do kostela a skromně se stravují. Pro věřícího Poláka Andrzeje znamenají Velikonoce dobro a naději, vítězství nad smrtí.

Slovák Lubo je má zase spojené s barvením vajíček, rodinnými setkáními a bohatým stolem, veselými zvyky, kdy kluci polévají holky vodou a za to dostanou vajíčko, panáka nebo sladký dáreček. A pro Markétu je to hlavně čas strávený s rodinou, kdy se peče mazanec, barví vajíčka a vaří se nějaká výborná sváteční bašta.

Prostřeno – 26.3. 2018 – NaděždaÚkol týdne je zelený a někteří soutěžící to pojmou vskutku nápaditě a originálně. Muži jsou v mírné přesile a všichni budou opět bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Sledujte pohodové, pestré a zajímavé velikonoční Prostřeno! a nezapomeňte hlasovat!

Prostřeno – 26.3. 2018 – Naděžda:


V pondělí 26.3. 2018 v pořadu Prostřeno uvaří Naděžda (38). Maminka na mateřské Naděžda slibuje, že bude bodovat zejména podle toho, jak moc jí bude na návštěvách chutnat. Na samém začátku soutěže i velikonočního týdne je ale na ní, aby předvedla, co v kuchyni dovede. Naďa je tolerantní a přátelská. Také o sobě říká, že je trochu střelená.

Tolerantní být musí, když žije v domě zároveň se svým partnerem i bývalým manželem a jeho přítelkyní, se všemi dětmi a navíc se ještě ujala dvou zbloudilých duší, známých svých potomků. V pondělí jsou ale matrace složeny a v domě je dost místa, jen do exmanželova zamčeného pokoje se šmejdilové nedostanou. My ale zamíříme do kuchyně, kde bude pod dohledem kamer odvážná hostitelka vařit celé soutěžní menu poprvé. A to se jí místy vymstí, hlavně během přípravy dezertu.

Trik s balonky na přípravu čokoládových mističek na opilá vejce nevyjde a ona musí dost improvizovat. Naďa je sice vyučená cukrářka, ale sladké řemeslo prý nikdy neprovozovala. Vejce naslano, plněná s lososem, budou na první chod, ryba prý není v předkrmu skoro cítit. Kuřecí polévka s těstovinami je dobrá, ale dost hustá. Zajímavý a trochu záhadný je hlavní chod. Kdo ví, co je to frikasé? A kdo nejí králíka?

Frikasé z králíka doplní výborné domácí bramborové krokety a zeleninový jarní salát. Dušený králík na víně je svěží, dochucený citronovou šťávou. Naděžda hostům během pondělního oťukávacího večera dopřeje hudební zábavu – malý koncert spřáteleného muzikálového zpěváka. Nálada je dobrá a zčásti mezinárodní sestava zatím slibuje zajímavou a podnětnou konverzaci u stolu i pestrou sváteční tabuli.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Naděžda,
v pondělí 26.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26.3. 2018 – Naděžda:

Prostřeno – 26.3. 2018 – Naděžda
Prostřeno – 26.3. 2018 – Naděžda
Prostřeno – 26.3. 2018 – Naděžda
Prostřeno – 26.3. 2018 – Naděžda
Prostřeno – 26.3. 2018 – Naděžda
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !