Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 24.4. 2015 - Martin

24. 04. 2015 | Poslední díl
Na čtyři ženy a jednoho mladíka z Moravskoslezského kraje čeká docela náročný úkol týdne a jeden „zimní cheesecake“ a jedno „letní tiramisu“ a závěrečné překvapení pro vítěze. Naši slezští hrdinové budou muset péct, i kdyby nechtěli – tentokrát dezert cupcake.

Jak si s nazdobeným dortíčkem cizí provenience poradí? A jak si poradí s vlastními menu, které občas směřují do Itálie a v nichž převažují krémové polévky? Budou mít těžkou konkurenci: čtvrtá soutěžící je skoro poloviční Italka, na Apeninském poloostrově prožila půl života a italskou kuchyni má v malíku.

Prostřeno 24.4. 2015 - MartinVyhraje krásných 50 000 korun nejstarší účastnice, nebo je v záloze někdo šikovnější? Třeba jediný muž týdne Martin, který sází na svoji taktiku? „Zatím se tváří jako roztomilý klučina, který si myslí, že mu to žereme,“ říká Adina, která Martina brzy prokoukla.

Prostřeno – 24.4. 2015 – Martin:


V pátek 24.4. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno pracující student Martin (23).Myslím, že tohle menu bude vítězné, jelikož je složité a jsem jediný chlap, tak by to mohly ocenit,“ věří si Martin v ženském kolektivu. Šanci má, určitě nevaří poprvé a menu s hovězími líčky je lákavé.

Moje taktika byla roztomilý, nekonfliktní kluk, usmívat se, dělat, že nic nevidím – a nakonec všechno završit výhrou,“ přiznává Martin v pořadu Prostřeno s datem 24.4. 2015 na kameru. Jak mu tato taktika vyjde?. Při úvodním přípitku je hostitel tak nervózní, až z toho skoro koktá. Nemá jednoduchý úkol – karamelový cupcake připálí, ale dokončí. A protože je to tichá voda, dámy podrobí Martina výslechu, až je rudý až za ušima.

Umělecký dojem z předkládaných chodů je v pořadu Prostřeno s datem 24.4. 2015 výborný, ale chuťově je to o něčem jiném. Předkrm je mdlý, polévka hustá a přeslazená, stejně jako švýcarská roláda. Favorizovaným líčkům bohužel chybí koncovka – doladit omáčku.

Poněkud nehygienické střílení šipek indiánskou foukací technikou ale ženy možná inspiruje, aby si tuto kratochvíli zakoupily pro vlastní zábavu s rodinou.

Kdo to tentokrát vyhraje? Pozor, pro vítěze moravskoslezského Prostřeno! má televize Prima ještě bonus! Účast na květnovém FRESH festivalu, kde může předvést něco ze svého kulinářského umění.

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v pátek 24.4. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 24.4. 2015 - Martin:

Prostřeno 24.4. 2015 - Martin
Prostřeno 24.4. 2015 - Martin
Prostřeno 24.4. 2015 - Martin
Prostřeno 24.4. 2015 - Martin
Prostřeno 24.4. 2015 - Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !