8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22. 4. 2024 – Filip

22. 04. 2024 | Poslední díl
Výhradně mužský týden bude plný překvapení, zajímavostí i neotřelých receptů. Tak se dívejte. Gastronomie, chcete-li, kulinařina, je stále oblíbenějším koníčkem a je to i proto, že bez dobrého jídla se žít nedá. Stateční soutěžící Jihočeského kraje se rozhodli předvést, jak se jim daří v kuchyni a také to, co považují za své nejlepší majstrštyky. Jenže budou to tak vnímat i ostatní?

A komu se podaří do svého vyladěného menu zakomponovat pikador tak, aby nikdo nepoznal, že se jedná o úkol týdne? Jak se komu v kuchyni bude dařit připravit naplánované složité i jednodušší menu a kdo se nejvíc zapotí? Najde se v tomto týdnu taktik, nebo budou všichni hrát čistě, přesně tak, aby si pánové užili společné dny?

Prostřeno – 22. 4. 2024 – FilipZjistíme, jak se obyvatelé Jihočeského kraje umí postavit k plotně, co zvládnou vykouzlit a kdo bude taktikem týdne. Sledujte Prostřeno! v tomto týdnu a třeba pochopíte, že vše nemusí být výhradně české a klasické, ale také světové a moderní.

Nebo to bude úplně jinak? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!


Prostřeno – 22. 4. 2024 – Filip: 


V pondělí 22. 4. 2024 uvaří v pořadu Prostřeno student Filip (18), který je ve třetím ročníku střední školy. Jeho největším koníčkem jsou sociální sítě, kde vystupuje jako filipkubelqk. Točí videa, která motivují mladé lidi a dodávají jim sebevědomí. Má 19,1 tisíc sledujících. Sám o sobě tvrdí, že je velmi upřímný, lehce namyšlený, sebestředný a občas i urážlivý.

Do pořadu se přihlásil sám, protože chce kamarádům ukázat, že v něm je spousta talentu pro vaření. Přesto jednou s kamarádkou pekl nepečený dort. Při stolování mu vadí nevhodné narážky, pach lidí a kopání do nohy stolu. Jak si tato parta sedne? Sledujte už v pondělí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Filip, v pondělí 22. 4. 2024 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22. 4. 2024 – Filip:

Prostřeno – 22. 4. 2024 – Filip
Prostřeno – 22. 4. 2024 – Filip
Prostřeno – 22. 4. 2024 – Filip
Prostřeno – 22. 4. 2024 – Filip
Prostřeno – 22. 4. 2024 – Filip
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !