8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22. 4. 2021 – Kamila

22. 04. 2021 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Bude totiž plné zdravého životního stylu a k tomu jako úkol týdne oblíbené guilty pleasure každého ze soutěžících. Jak hřeší vegan a jak lektorka zdravého životního stylu? U stolu se sejdou čtyři ženy a jeden muž. Kdo bude vítězem a kdo předá nejvíc relevantních informací o zdravém životním stylu?

Objeví se i mezi zdravě se stravujícími pohodáři nějaký taktik? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 22. 4. 2021 – Kamila:


Prostřeno – 22. 4. 2021 – KamilaVe čtvrtek 21. 4. 2021 uvaří v pořadu Prostřeno specialistka podpory prodeje Kamila (34), která zdravému životnímu stylu propadla. Jejím velkým koníčkem je sport a pohyb – chodí běhat, cvičí fitness, HIIT i skupinový bodypump, pilates, jógu a stretching.

S dcerou a pejskem chodí ráda na procházky. Společně jezdí na kole a objevují památky. Baví ji pečení. Do pořadu ji doporučila kamarádka, protože ví o Kamile, že se zajímá o zdravá jídla a cvičení.

Pro Kamilu je to výzva a ráda pozná, jak probíhá natáčení. Ráda se také potká s novými lidmi, kteří mají podobné zájmy jako ona, a bude ráda, když od nich nabere inspiraci. Sledujte už ve čtvrtek, co se bude dít nad plnými talíři. Bude to i o tom, že zdravá výživa nemusí být nudná. A zábava? Ta už vůbec ne.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Helena, ve čtvrtek 22. 4. 2021 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22. 4. 2021 – Kamila:

Prostřeno – 22. 4. 2021 – Kamila
Prostřeno – 22. 4. 2021 – Kamila
Prostřeno – 22. 4. 2021 – Kamila
Prostřeno – 22. 4. 2021 – Kamila
Prostřeno – 22. 4. 2021 – Kamila
Prostřeno – 22. 4. 2021 – Kamila
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !