Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2. 9. 2021 – Vojtěch

2. 09. 2021 | Poslední díl
Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Muži budou v přesile a budeme moci sledovat, kdo tedy umí víc v kuchyni. Dámy, nebo pánové? Boj o čest hostitele a výhru k tomu bude nelítostný. Komu se zadaří a s jakým menu? Vařit se bude česká klasika, podávat se budou prasárničky v mezích zákona a také francouzská kuchyně.

Dalším oříškem bude do menu zakomponovat topinku, jenže byť to vypadá, že se jedná o jednoduchou záležitost, bude to mnohem složitější. Kdo si s takovým, na první pohled jednoduchým úkolem bude vědět rady, a kdo ne? Objeví se úkol týdne na stole každý den, nebo to někdo vzdá?

Prostřeno – 2. 9. 2021 – VojtěchZkrátka – všichni soutěžící předvedou, kdo zvládne neočekávané situace, a kdo si jede podle svých pravidel a úkolem se rozhodit nenechá. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 2. 9. 2021 – Vojtěch:


Ve čtvrtek 2.9.2021 uvaří v pořadu Prostřeno student Vojtěch (21), který se do pořadu dostal snadno. Přihlásila ho jeho starší sestra. Pokud vyhraje, tak peníze použije na společné bydlení s partnerem, které plánuje. Všechny jídla patří mezi jeho oblíbená a měla i úspěch u rodiny a přátel. Vojtěch doufá, že s nimi uspěje také u svých hostů.

Jako zábavu si pro připraví kreativní zábavu – vypichování květinové misky (ikebany), kterou si odnesou jako dárek s sebou domů. Ovšem k věci – kdo a jak ocení lasagne? Jsou pro Prostřeno! příliš jednoduché? Vojtěch rád pozná, jaké to je vařit pro cizí lidi, a je zvědavý, jak hosté ohodnotí jeho kuchařské dovednosti. Už ve čtvrtek zjistíte, jak se mu vyplatí spontaneita. Je to správný recept na výhru?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Vojtěch,
ve čtvrtek 2. 9. 2021 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2. 9. 2021 – Vojtěch:

Prostřeno – 2. 9. 2021 – Vojtěch
Prostřeno – 2. 9. 2021 – Vojtěch
Prostřeno – 2. 9. 2021 – Vojtěch
Prostřeno – 2. 9. 2021 – Vojtěch
Prostřeno – 2. 9. 2021 – Vojtěch
Prostřeno – 2. 9. 2021 – Vojtěch
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle