Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 17. 1. 2023 – Halyna

17. 01. 2023 | Poslední díl
Tři ženy a dva muži. A úkol týdne v podobě bábovky, který do menu zapadne jen v některých případech. Komu se dařit bude, kdo se bude chlubit národní kuchyní a kdo své menu trochu odbyde? Kdo se bude opravdu, i za cenu velkého taktizování, snažit o výhru – a bude v této partičce někdo takový? Nebo proběhne celý týden na pohodu a všichni si budou vychutnávat jen dobrá jídla? U stolů a plných talířů se sejdou účastníci z Prahy a středních Čech a také návštěva z Like house a rozhodně bude na co se dívat.

Jak půjde soutěžícím tohoto týdne snažení od ruky, komu se zadaří, kdo se bude snažit oslnit neuvěřitelnými recepty? Je tu ale i další již vyřčená otázka. Jak celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava bábovky? Kdo se bude ošívat, kdo sáhne po vymazleném receptu a získá body navíc? A kdo se na celý úkol týdne vykašle? Prostřeno! bude zajímavé od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude tento týden velmi kreativní a různorodá.

Prostřeno – 17. 1. 20. 2023 – HalynaTo vše už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17.50 a dozvíte se víc. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 17. 1. 2023 – Halyna:


V úterý 17. 1. 2023 uvaří v pořadu Prostřeno vedoucí prodejny Halyna, která by výhru, alespoň částečně, věnovala na charitativní účely. Halyna žila na Ukrajině kde pracovala třináct let jako kadeřnice. Po příjezdu do Prahy pracovala jako uklízečka, servírka, prodavačka a zástupce vedoucí.

Nyní pracuje v obchodě Žabka jako vedoucí prodejny. Je vdaná a s manželem je pět let. Má tři děti – dvě jsou z bývalého manželství a s nynějším manželem má jedno. Do pořadu se přihlásila, aby měla možnost zažít něco nového a poznat nové lidi. Jak její večer dopadne, zjistíte už v úterý. A také to, kdo je taktikem a komu jde jen a jen o výhru. Dívejte se!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Halyna, v úterý 17. 1. 2023 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 17. 1. 2023 – Halyna:

Prostřeno – 17. 1. 2023 – Halyna
Prostřeno – 17. 1. 2023 – Halyna
Prostřeno – 17. 1. 2023 – Halyna
Prostřeno – 17. 1. 2023 – Halyna
Prostřeno – 17. 1. 2023 – Halyna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !